Antoni nu mai rezistă și face pasul suprem! Tânărul o sărută pasional pe Rebecca în camera roșie! „Vai, ce emoții am!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților din Casa iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iun 2024, 20:51
video Foto(4)

Momente de senzație în camera roșie! Antoni și Rebecca, sărutări pasionale și îmbrățișări tandre! Iată cum au reacționat concurenții din Casa iubirii care au fost uluiți de gesturile celor doi îndrăgostiți!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii Kanal D, cu noi momente de senzație, întâlniri romantice, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și cu multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor. După o săptămâna plină de surprize și momente tensionate, în ediția de astăzi, în centrul atenției s-au aflat Rebecca și Antoni, care după multe tatonări au ajuns din ce în ce mai aproape de a formă un cuplu.

Antoni și Rebecca, întâlnire romantică în camera roșie

Încă de la intrarea lui în Casa iubirii, Antoni a dat de înțeles tuturor că nu a venit pentru Ștefania, așa cum mulți și-au imaginat, ci și-a îndreptat atenția către Rebecca, de care s-a apropiat pas cu pas. Pe de altă parte, concurență s-a arătat încântată de apariția lui Antoni, pe care se pare că l-a plăcut de la prima vedere.

Citește și: Rebecca nu își mai poate stăpâni lacrimile: „Vreau să țineți cont de ceva” Ce i-a rugat aceasta pe concurenți

În ediția de astăzi, Rebecca l-a chemat pe Antoni în camera roșie. Tânărul a invitat-o la dans pe frumoasă brunetă pe ritmul unei melodii romantice, iar la un moment dat cei doi s-au lăsat purtați de valul iubirii și s-au apropiat din ce în ce mai mult.

Antoni și Rebecca, sărutări pasionale și îmbrățișări tandre în camera roșie

Ritmul muzicii și primii fiori ai iubirii l-au determinat pe Antoni să lase deoparte inhibițiile și a făcut pasul suprem. Acesta a sărutat-o pasional pe partenera lui de dans, iar ea n-a ezitat să îi răspundă cu aceeași tandrețe și afecțiune.

Sărutul pasional al celor doi îndrăgostiți a stârnit valuri de controverse și reacții în rândul celorlați concurenți din Casă iubirii, care au privit cu mare interes imaginile transmise din camera roșie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: La cine se gândește Rebecca înainte de a intra în platoul de la „Casa iubirii”! Concurenta a dat cărțile pe față într-o postare: „Mă gândesc doar la...”

Patrick: Cred că o sărută! Că e îndrăgostit grav!

Rebecca: Mor! Nu mai am luciu!

Antoni: Eu mă gândisem la altceva!

Julia: Ce fericită este! Leșin!

Antoni: Rămâne asta melodia noastră?

Rebecca: Da! Trebuie să mai găsim una tot în italiană pentru noi doi!

Antoni: Vai, ce emoții am! 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?