Antoni nu vrea să mai audă de Rebecca. Bruneta a fost pusă la zid de băieții din casă: „Rebecca nu a fost foarte sinceră”

Autor: Diana Bostan

Rebecca de la ”Casa iubirii” a fost pusă la zid de băieți.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Comportamentul Rebeccăi a fost analizat de băieții din casă, lucru care a scos-o din minți pe brunetă.

În ediția de joi, 15 august, a emisiunii ”Casa iubirii”, Rebecca a răbufnit după ce băieții au pus-o la zid. Aceștia sunt de părere că atitudinea brunetei este una total nepotrivită față de Antoni, motiv pentru care concurentul nu vrea să mai audă de fosta lui cunoaștere.

Citește și: Probleme în paradis pentru Roberta și Sebastian. Concurentul va răbufni la adresa iubitei sale în ediția de mâine, 15 august, a emisiunii “Casa iubirii”: „Nu vreau relație ca Antoni și Rebecca”

Rebecca a fost pusă la zid de băieți

Venirea lui Casian în casă a tulburat și mai mult apele dintre Rebecca și Antoni. Bruneta a fost pusă la zid de băieți după ce ar fi scos prea mult în evidență calitățile noului concurent, deși îl știe doar de două zile. 

Robi este de părere că Rebecca nu a fost sinceră cu el de la început și că acum face unele comparații ce îl vizează direct pe Antoni.

Concurentul este de părere că bruneta s-a detașat complet de fosta ei cunoaștere.

Citește și: Teodora a dat cărțile pe față în privința lui Antoni: „Nu vreau să se discute asta aici”. Ce decizie a luat bruneta

Robi: Mie mi se pare că ai un orgoliu foarte mare ca bărbat. Și eu cred că Rebecca nu a fost foarte sinceră cu tine de la început.

Dacă mă întrebi pe mine, sunt comparații direct în tine, că tu ești singura relație pe care a avut-o ea în casă.

Antoni nu vrea să mai audă de Rebecca

Deși susține că mai are sentimente, Antoni nu vrea să mai audă de o împăcare cu Rebecca. Concurentul nu vrea să-i răspundă brunetei cu aceeași monedă și nici nu-și dorește să facă afirmații jignitoare la adresa ei.

Antoni: Ea poate să dea în mine cât vrea, eu n-am să fac asta. Eu n-o să-i răspund niciodată. Sunt 100% convins și fac afirmația asta clar, nu o mai vreau pe Rebecca sub nicio formă, nu mă interesează dacă vrea ea sau nu. Eu știu prea bine ce vreau eu. Sunt sentimente, dar pur și simplu, nu pot să am sentimente pentru o persoană pe care nu o mai vreau.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Fiind pusă la zid de băieți, Rebecca a răbufnit și susține că nu trebuie să dea explicații nimănui pentru vorbele și acțiunile sale.

Bruneta susține că doar a recunoscut calitățile pe care le are Casian.

Citește și: Casian recunoaște ce părere are despre Rebecca! „Nu-mi găsesc cuvintele s-o descriu...”. Aflați cum reacționează Antoni în episodul din „Casa iubirii” de miercuri, 14 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Sătul de atitudinea Rebeccăi, Robi este de părere că bruneta îl înjosește pe Antoni pentru a atrage atenția noului concurent.

Rebecca: Dar ce am făcut? I-am recunoscut băiatului niște calități pe care el le are.

Robi: Mi se pare că-l înjosești rău pe Antoni, vrei să te mint? L-ai comparat cu un băiat pe care îl cunoști de 2-3 zile.

Rebecca: De ce mă trageți la răspundere? Vedeți-vă de treaba voastră. Dau explicații, dar cine vă credeți?

Aici puteți urmări momentul din ediția de joi, 15 august, a emisiunii ”Casa iubirii”:

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.