Antoni o dă de gol pe Virginia. Ce a putut să spună tânăra despre Patrick. Concurentul a luat foc când a auzit: "Eu când intru, tu taci!"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 21 oct 2024, 19:17

O nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii are loc luni, 21 octombrie. Iată ce se întâmplă între Virginia și Patrick?

Fiecare ediție a emisiunii Casa iubirii aduce în atenția publicului noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își întâlnească jumătate, idile neașteptate, dar și multe răsturnări de situație și tensiuni aprige. Luni, 21 octombrie, Antoni o dă de gol pe Virginia și îi dezvăluie lui Patrick tot ce crede concurenta despre el. 

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală

Ce a putut să spună Virginia despre Patrick

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, Patrick și Bianca au parte de noi momente tensionate, după ce Antoni dezvăluie părerea Virginiei despre relația lor. 

Virginia consideră că Bianca îl ține pe Patrick sub papuc. Concurentul nu înțelege de ce crede tânăra acest lucru despre el. Patrick se gândește că poate fi doar o strategie.

Antoni: "Voiam să-ți spun ce se vorbea despre tine. Virginia a zis că e trasă la răspundere, de asta cu sub papuc, că e părerea ei. Nu înțelege de ce te-ai atacat și de ce te-ai dus cu gândul la Robert?"

Patrick: "Mi-a apărut pe TikTok Virginia, care spunea: <Nu vreau să spun treaba asta, am mai fost pusă în casă, dar o spun pentru că nu pot să mă abțin.

Mi se pare că Patrick e sub papuc.> Următorul TikTok, Bianca nervoasă, eu am venit în casă să o liniștesc, ea țipa cu Julia și eu nu m-am impus, să urlu la ea, să o iau... am fost moale, pentru că așa sunt eu. Am încercat să fiu calm, ca să o scot pe ea din stare. Ce s-a văzut așa greșit? E un băiat care își împacă cunoașterea. Nu mi s-a părut că sunt sub papuc pentru chestia asta.
M-am gândit că a spus-o pentru că vrea să îmi facă un bine, ori că și eu i-am spus-o lui Robert."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Antoni: "Nu știu ce am zis eu și am ajuns la cum vede ea acest "sub papuc".

Ea a vorbit strict de relațiile ei, ea zice că în relațiile ei, dacă bărbatul este sub papuc, nu mai este bărbat."

Citește și: Gagea ar „tânji” în continuare după Alexandra! Ce a observat Moldo în comportamentul acestuia atunci când vorbește despre fosta iubită

După declarațiile făcute de Antoni, Patrick consideră că ar trebui să bată cu pumnul în masă, dacă ar fi să se ia după Virginia.

Patrick: "Adică eu trebuia să-i spun Biancăi: <Eu când intru, tu taci! Tu acum nu mai plângi!>  Dacă se referă că nu am mai interacționat cu restul fetelor, este pentru că îmi respect femeia."

Pentru a vedea ce au mai discutat tinerii în Casa iubirii, urmăriți materialul video de mai jos.