Antoni o dă peste cap pe Ștefania în camera roșie! Ce dezvăluire i-a făcut despre Cosmin: „Am avut eu niște îndoieli, dar nu pot...”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 iun 2024, 21:03

Ștefania și Antoni s-au întâlnit în camera roșie

Sursa: Captură Kanal D - Casa iubirii

Cameră roșie cu surprize în ediția de sâmbătă, 22 iunie, a emisiunii ”Casa iubirii”. Antonia a rămas surprins în momentul în care Ștefania l-a chemat în camera roșie.

Concurenții au rămas surprinși în momentul în care Ștefania l-a chemat pe Antoni în camera roșie. Iată ce au discutat cei doi!

Ștefania și Antoni au discutat în camera roșie

Până la revederea lui Cosmin, Ștefania a mers în camera roșie, acolo unde a trebuit să aleagă un băiat. Pentru a nu da naștere unor controverse, Ștefania a rugat camera să-i trimită un băiat.

Ștefania: Bună! Poți să-mi trimiți tu pe cineva? 

Citește și: Ștefania, gest șocant la scurtă vreme după plecarea lui Cosmin! Concurenta îl va chema pe Antoni în camera roșie! Aflați cum va reacționa Rebecca, sâmbătă, 22 iunie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Așa cum era de așteptat, Antoni a fost trimis de cameră la Ștefania.

Concurentul a avut parte de un șoc în momentul în care a văzut-o pe Ștefania în camera roșie. Băieții au primit conexiune și au remarcat faptul că Antoni părea puțin emoționat.

Antoni: Vai, nu cred. Nu cred.

Ștefania: Nu trebuia să fac chestia asta. Spusesem fix jos. Că nu știam pe cine să chem, dar cu siguranță nu Antoni, să nu se creeze controverse.

Cei doi au clarificat anumite lucruri, iar Antoni și-a cerut scuze dacă venirea lui în casă i-a creat probleme în relația cu Cosmin, în acel moment.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Antoni: Eu vreau să-ți spun că, poate este ultima ta zi aici, și vreau să-mi cer scuze dacă vreodată prezența mea ți-a creat vreun disconfort.

Îmi cer scuze dacă am zis vreodată ceva să te afecteze.

Antoni susține că a avut unele îndoieli în privința lui Cosmin

Ștefania a ținut să puncteze faptul că Antoni a amplificat conflictul cu Cosmin, spunând despre ea că a simțit-o emoționată și atrasă de el. În ciuda reproșurilor, Antoni consideră că a făcut ce a simțit în acel moment și că nu a greșit.

Ștefania:Știi ce mi s-a părut mie ciudat la tine? Că tu când ai venit spuneai încontinuu că tu ai fost foarte bun prieten cu Cosmin și mi se părea că tu în continuare încercai să-l pui pe Cosmin într-o lumină proastă.

Citește și: Rebecca, mesaj pentru Antoni! „Femeia pe care și-o dorește...”. Concurenta l-a pus subtil la zid

Antoni: Eu nu puneam paie pe foc, eu îi spuneam cum e realitatea. Este o chestie pe care eu nu am zis-o nimănui, dar oarecum, am avut niște îndoieli față Cosmin. Dar nu pot să spun. Am avut eu niște îndoieli, niște gânduri.

Camera roșie pe care Ștefania a avut-o cu Antoni a stârnit furtuna în casa fetelor, acolo unde Rebecca aștepta cu nerăbdare să afle dacă cei doi au fost în camera roșie și ce s-a întâmplat.

Aici puteți viziona momentul în care Ștefania și Antoni discută în camera roșie: