Antoni o surprinde pe Larisa cu un cadou. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi concurenți? Aflați ce se va întâmpla, luni, 2 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 01 oct 2023, 20:03

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc luni, 2 octombrie, la Kanal D.

Antoni în vârstă de 20 de ani a intrat în cadrul emisiunii Casa iubirii pentru a găsi o parteneră potrivită pentru el. Din prima zi în care a făcut cunoștință cu ceilalți concurenți, tânărul a fost atras de frumusețea Larisei. Astfel, concurentul face tot posibilul să se apropie de tânără și să o cunoască mai bine.

Citește și: Larisa i-a declarat război Lorenei! Cele două concurente și-au spus replici acide și jignitoare! „Te-ai pus pe băiatul ăsta ca să rămâi aici!” Iată ce reacții aprige s-au declanșat în Casa iubirii 

Antoni a decis să se apropie mai mult de Larisa. Concurentul a surprins-o cu un cadou

După plecarea lui George din Casa iubirii, Antoni nu a vrut să piardă timpul și a trecut la fapte. Tânărul încearcă să o surprindă pe Larisa cu fiecare ocazie, în speranța că se va înfiripa ceva între ei! Cu toate că îi place să fie curtată de concurent, Larisa încearcă să-l țină la distanță pe Antoni.

În momentul în care Laurențiu o întreabă dacă este într-o cunoaștere cu Antoni, Larisa neagă acest lucru, iar din cauza emoțiilor rămâne fără cuvinte și nu mai știe să explice ce se întâmplă, de fapt, între ei.

Citește și: Antoni și-a luat inima-n dinți și a hotărât să se apropie din ce în ce mai mult de Larisa, după plecarea lui George din Casa iubirii! Iată ce replici neașteptate a lansat tânărul și cum a reacționat Larisa! „Nu i-aș cere să mă ia în brațe!”

Laurențiu: "Crezi că ești într-o cunoaștere cu Antoni?''

Larisa: ''Momentan, nu! Păi, momentan... Cum să zic? Ne... este vorba despre..."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Totodată, Larisa le mărturisește fetelor din Casa iubirii că până în acest moment nu i-a atras atenția niciodată un băiat mai mic decât ea.

Bineînțeles, tânăra se referă la Antoni, care are 20 de ani, iar ea 21 de ani.

În ediția de luni, 2 octombrie, carismaticul Antoni va merge în casa fetelor, unde îi va oferi Larisei un cadou neașteptat.

Surpriză de proporții! Un nou concurent intră în “Casa iubirii”!

Ziua de mâine se anunță una plină de surprize, deoarece își va face apariția un nou concurent, care se va bucura de toată atenția fetelor.

 

Tinerele concurente își vor arătat imediat interesul și atenția pentru noul mascul din “Casa iubirii”. Acesta va reuși să le impresioneze pe fete, care sunt total uimite de venirea lui și chiar foarte încântate. Însă, îi va pune pe jar pe băieți, după ce mărturisește care sunt fetele pe care le place.

Citește și: George de la „Casa Iubirii” aruncă bomba despre Antoni „Nu-l văd genul Larisei”. Care a fost motivul lacrimilor Larisei

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 2 octombrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D