Antoni, reacție fără precedent la adresa lui Sebastian! „Nu te mai bagi în seama cu mine! Stop!” Aflați ce se va întâmpla în Gala de duminică, 21 iulie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iul 2024, 21:00
video Foto(4)

Antoni și Sebastian, schimb de replici acide în Casa iubirii, 21 iulie! Aflați până unde va escalada conflictul dintre cei doi concurenți, duminică, 21 iulie!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente spectaculoase, întâlniri romantice în camera roșie, concurenți din ce în ce mai dornici să își caute jumătatea, dar și multe tensiuni și răsturnări aprige de situație iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice.

Antoni și Sebastian, schimb de replici acide în Casa iubirii, 21 iulie

În ediția de duminică, 21 iulie 2024, în Casa iubirii va pluti o atmosferă tensionată deoarece Antoni îl va pune la punct pe Sebastian și i se va adresa cu replici tăioase. Pe de altă parte, Sebastian se va arăta extrem de surprins de reacțiile neașteptate ale colegului sau și va încerca să aplaneze conflictul.

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei

Sebastian: Ce faci frate? Iar te-ai găsit...

Antoni: Nu te mai bagă în seama cu mine!

Sebastian: Ce vai...

Antoni: Nu te mai bagă în seama cu mine! Din momentul asta nu te mai bagi în seama cu mine! Stop!

Sebastian: Eu te-am întrebat ce faci!

Antoni: Zic ce vreau! Nu mă interesează! Nu te mai bagi în seama cu mine! Am zis stop! Gata!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

Sebastian, deranjat de apropierea dintre Roberta si Robi

Apropierile dintre Roberta și Robi îl vor deranja pe Sebastian chiar dacă acesta nu va recunoaște în față tuturor, în Gala de duminică. Tânărul îi va spune Andreei Mantea că Roberta vrea doar să îi facă în ciuda din acest motiv s-a apropiat de Robi.

Citește și: Sebastian, reacție nervoasă după ce și-a văzut fosta iubită cu Gagea, în camera roșie: „Îl demontez, mă jur”. Spiritele s-au încins între cei doi concurenți

Sebastian: Nu sunt deranjat cu nimic!

Andreea Mantea: De ce crezi că vrea Roberta să vorbească cu Robi?

Sebastian: Cred că să-mi facă niște contre!

Andreea Mantea: Ție?

Sebastian: Cui? Nu eu am fost cu ea?

 

 


Alexandra și Gagea, mărturisiri neașteptate în camera roșie! Tânăra are din ce în ce mai multe îndoieli în privința partenerului ei! Iată ce și-au spus cei doi îndrăgostiți și la ce decizie au ajuns!