Antoni și-a îngrijorat fanii! Ce a pățit concurentul de la „Casa iubirii” în toiul nopții: „Nu mă simt bine fizic”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 iun 2024, 10:37

Antoni și-a speriat fanii

Sursa: Instagram Antoni Rosa

Antoni, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din „Casa iubirii”, și-a speriat fanii în toiul nopții.

Antoni Rosapinta, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 3 al emisiunii „Casa iubirii” de la Kanal D, prezentată de Andreea Mantea, și-a speriat fanii când a făcut un anunț îngrijorător în toiul nopții.

Antoni și-a îngrijorat fanii

În urmă cu câteva ore, pe 19 iunie 2024, în toiul nopții, Antoni a fost nevoit să facă un anunț public pentru fanii lui, deoarece nu a mai putut intra pe transmisiunea live promisă.

Motivul pentru care nu a reușit să se țină de cuvânt este că nu s-a simțit bine fizic, dar a promis că, dacă se va simți mai bine, va intra pe live astăzi, pe 20 iunie.

Când au auzit că Antoni nu se simte bine, susținătorii acestuia s-au îngrijorat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Date cu peripeții! Sebastian, scos din minți de Roberta: „Nu mai pot de nervi!” Aflați ce se va întâmpla, joi, 20 iunie, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Dragii mei, știu că am zis că intru live astăzi, dar nu mă simt bine fizic și nu cred că voi reuși.

Îmi cer scuze pentru situația creată dar mâine, dacă sunt mai bine, vă aștept în număr cât mai mare pe live”, este mesajul transmis de Antoni.

Cine este Antoni de la „Casa iubirii”

Antoni are 20 de ani și s-a născut la Pitești. Are o mamă româncă și un tată italian și, încă de când a intrat prima dată în emisiune, a declarat că rezonează mai bine cu Italia și cultura ei decât cu România.

Antoni spune că este inteligent și perseverent, calități despre care consideră că îl ajută să reușească în tot ceea ce plănuiește.

Citește și: Cum arăta Robi de la „Casa iubirii” în urmă cu cinci ani! Concurentul era charismatic și atunci

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?