Antoni și Gagea își aruncă vorbe grele! „Ne-ai mâncat liniștea și sufletul tuturor!”. Aflați de la ce pornesc discuțiile dintre cei doi în „Casa iubirii” joi, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Antoni și Gagea ajung din nou în tensiuni.

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Antoni și Gagea ajung din nou să fie tensionați unul cu celălalt și să-și arunce vorbe neașteptate.

Antoni și Gagea își aruncă vorbe grele

În episodul de mâine, 3 octombrie 2024, Gagea și Antoni se tensionează și își aruncă vorbe dure, discuție care are loc la foarte puțin timp după ce Gagea s-a despărțit categoric de Alexandra în cuibușor.

Citește și: Alexandra și Gagea și-au spus adio! Concurenta a plecat val vârtej din cuibușorul iubirii! „Ce gândire diabolică ai!”

În materialul video de mai sus vedem că Antoni este foarte deranjat de modul în care Gagea și-a exprimat părerea despre el, astfel că recurge și el la aceeași modalitate.

Citește și: Patrick și Bianca Giurcă, un nou cuplu în „Casa iubirii”? Tânărul și-a imaginat, deja, cum i-ar sta împreună cu frumoasa concurentă: „Poză de cuplu”

„Numai la tine mă ia somnul (n.r: atunci când vorbește). Asta e părerea mea, dacă te deranjează părerea mea îmi pare rău! Cum tu ți-ai exprimat părerea că eu sunt antipatic...”, spune Antoni.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

„Du-te, băiatule, că ne-ai mâncat liniștea și sufletul tuturor! Atâta vorbești...”, spune Gagea.

Totodată, în casa fetelor se discută motivele pentru care Antoni ar putea s-o cheme pe Alexandra la camera roșie.

Pe de-o parte fosta iubită a lui Gagea este de părere că Antoni ar putea face acest gest ca o contră la adresa rivalului său, în timp ce Julia consideră că n-ar putea fi o contră de vreme ce Gagea susține că nu mai are sentimente pentru Alexandra.

Ce se întâmplă mai departe și unde va duce discuția dintre cei doi concurenți aflăm joi, 3 octombrie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.