Antoni și Rebecca duc o adevărată luptă a orgoliilor! Bruneta îl evită pe fostul ei iubit, iar acesta nu-și mai dorește împăcarea cu ea: „Am pierdut în viață și mai mult”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 01 aug 2024, 16:12

Antoni și Rebecca s-au evitat cât de mult au putut

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de joi, 1 august, din „Casa iubirii”, Bogdan a încercat să-i facă pe Antoni și Rebecca să discute în legătură cu despărțirea lor bruscă, însă foștii iubiți au dat dovadă de niște orgolii de neclintit.

Teodora și Rebecca s-au cerut, astăzi, în casa băieților, însă, în mod surprinzător, aceasta din urmă a părut să-l evite pe Antoni, de care s-a despărțit recent.

Rebecca evită să interacționeze cu Antoni, chiar dacă Bogdan insistă

Bogdan a încercat să inițieze un dialog între Antoni și Rebecca, în speranța că îi poate ajuta să se împace. Însă concurenta a dat numai răspunsuri scurte și seci.

Bogdan: „Cum ești cu Antoni?”.

Rebecca: „Colegi”.

Bogdan: „Să știi că el a vorbit în continuu de tine la hotel”.

Rebecca: „Mă minți acum?”.

Bogdan: „Ce interes aș avea eu să mint pentru el?”.

Rebecca: „Nu știu. Ce a zis?”.

Bogdan: „Că e foarte atașat de tine și nu înțelege cum s-a ajuns la situația asta”.

Citește și: Rebecca a pus punct cunoașterii cu Antoni! Motivele care au făcut-o pe concurenta de la „Casa iubirii” să ia această decizie: „Ne chinuim unul pe altul”

Imediat după această replică, Antoni a intervenit în discuție și a dat de înțeles că nu are de gând să facă nimic pentru a repara lucrurile între el și brunetă: „Da, dar în același timp am zis că nu vreau. Sunt împăcat cu situația”.

Ulterior, Rebecca a plecat de lângă cei doi concurenți și s-a așezat pe canapea, lângă restul băieților, acolo unde Robert a întrebat-o de ce nu mai vrea să se împace cu Antoni, iar ea a răspuns: „N-are sens, stăm mereu să ne certăm din orice chestie mică”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Cum a răspuns Antoni la insistențele lui Bogdan de a face pace cu Rebecca

În cealaltă parte a încăperii, Bogdan a tot încercat să-l convingă pe Antoni să poarte o discuție cu Rebecca, pentru a clarifica de ce relația lor s-a încheiat atât de abrupt și pentru a încerca să rezolve lucrurile. Însă colegul lui s-a arătat orgolios până la capăt.

Citește și: Scandal uriaș între Robi și Antoni în „Casa iubirii”! „Nu te mai uita urât, că mă ia tensiunea!”. Rebecca are un șoc și izbucnește în lacrimi

Bogdan: „Du-te, mă, și vorbește cu Rebecca!”

Antoni: „Ce să vorbesc cu ea? N-am ce să vorbesc cu ea”.

Bogdan: „Ei i se pare că tu te simți foarte bine acum, de când nu mai ești cu ea și că n-ai niciun stres că v-ați despărțit”.

Antoni: „Păi și să nu-mi zică mie ea lucrurile astea. Ea ieri glumea, era fericită”.

Bogdan: „Eu zic că poate să fie ceva de moment și să nu dați cu piciorul”.

Antoni: „Păi de asta sunt conștient, dar nu eu am greșit așa, să se ajungă punctul ăsta.(...) Cu cât trece mai mult timp aici, cu atât ne distanțăm mai mult”.

Bogdan: „Păi și nu vrei tu să faci primul pas?”.

Antoni: „Păi eu am greșit să-l fac?”

Bogdan: „Nu are importanță. Poate pe viitor o să-ți pară rău că nu ai încercat din nou să te apropii de ea. Indiferent dacă ai greșit tu sau nu”.

Antoni: „Am pierdut în viață și mai mult”.

Urmăriți întreg momentul în materialul video de mai jos:

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!