Antonia a dat cărțile pe față! Care este mărul discordiei în scandalul dintre iubita lui Velea cu Mario Fresh și Lino Golden. Artista nu vrea să mai audă de cei doi: "Nu mai există pentru noi"

Author: Ana Dinu
Despre scandaul cu Mario Fresh si Lino Golden
Sursa: Instagram

Antonia a vorbit despre scandalul în care a fost implicată cu Mario Fresh și Lino Golden. Cântăreața a dezvăluit, în sfârșit, adevărul despre conflicul cu cei doi artiști.

De o bună perioadă de timp, Antonia și Alex Velea au rupt legătura cu Mario Fresh și Lino Golden, cei doi tineri pe care artistul i-a luat sub aripa sa. Au existat tot felul de înțepături în mediul online, însă aceștea au decis să rupă orice legătură.

Antonia, dezvăluiri incredibile despre Mario Fresh și Lino Golden

Artista a fost invitată în cadrul unei emisiuni la radio, iar aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre scandalul cu Mario Fresh și Lino Golden. Se pare că frumoasa cântăreață a fost extrem de

afectată de cele întâmplate, însă nu vrea să se mai uite în urmă, astfel susține că cei doi artiști nu mai există pentru ea.

Eu, fiind femeie, am fost foarte dezamăgită. Dar am învățat să trec peste. Nu mă mai gândesc la asta, pentru că depun prea multă energie. Doar și-au arătat fețele lor adevărate, nimic mai mult. Nu prea am comentat acest subiect nici eu, nici Alex.

Nu mai există pentru noi oamenii aceștia, atât. 
, a declarat Antonia.

Citeste si: Alex Velea, dezvăluire emoționantă despre relația cu Antonia. A făcut totul public chiar de ziua ei!

În schimb, Antonia are numai cuvinte de laudă pentru Zanni, noul membru al Golden Boy Society. Artista îl îndrăgește foarte tare pe concurentul de la Survivor România 2021.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Zanni e făcut să lupte. Mi se pare că e forță. Noi îl votăm în continuare, sperăm să câștige.

El a jucat foarte bine până acum. El e obișnuit să fie singur de mic, i se potrivește perfect acest concurs.

El nu a primit educație, nu a avut exemple în viața lui. Și asta nu e o chestie de scuzat pentru comportamentul lui, dar eu cred că el a învățat din greșelile pe care le-a făcut și învață în continuare. El este foarte inteligent, un om bun care învață”, a mai spus artista despre Zanni. 

Antonia și Alex Velea sunt doi artiști consacrați care au demonstrat de-a lungul timpului că apreciează enorm tinerii cu potențial în domeniul muzical și îi susține, ba chiar pe mulți dintre ei i-au luat sub aripa lor.

La fel s-a întâmplat și cu cei doi tineri, Mario Fresh și Lino Golden, cei doi artiști i-au primit în familia lor ca pe proprii copii, însă relația lor s-a deteriorat în timp.

Citeste si: Ce a pățit Mario Fresh după ce a încheiat colaborarea cu Alex Velea? Detaliul pe care până acum l-a ținut ascuns: „Pur și simplu, de azi pe mâine...”

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.