Antonia, actrita intr-un film? Vezi ce zice frumoasa bruneta!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:50

E frumoasa ca Angelina Jolie, senzuala ca Marlyn Monroe, dar bruneta ca Audrey Hepburn! Asa ca, de ce n-ar fi Antonia o buna actrita?

O singura piedica se ridica în fata unei fulminante cariere cinematografice. Antonia a demostrat ca este o cantareata de exceptie. Atat in tara, cat si pe plan international. Dar oare nu e pacat de tineretea si frumusetea ei sa se multumeasca doar cu atat?

Oare ce parere are cantareata despre actorie? Nu zice ba! Si atunci care o fi problema? De ce nu joaca intr-un film, ca e greu de presupus ca s-a nascut regizorul care s-o refuze.

Oare ce rol i s-ar potrivi Antoniei? La cat de senzuala este, ar fi pacat sa nu incerce si personaje ceva mai indraznete.

Intr-un final, Antonia se hotareste. Stie si in ce rol si-ar dori sa fie distribuita. Acum, daca tot a aflat ce-ar vrea sa joace, inseamna ca Antonia s-a hotarat. Nici vorba! Dupa ce a tot incercat sa ne traga pe sfoara, Antonia ne marturiseste... Mai are un hop de trecut: „ Am mereu o retinere, am foarte multe emotii cand am de retinut replici.
Asta este frica mea!”

##VIDEO102651##

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16749502/1/media-139231206420701700.jpg

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.