Antonia bea cafea cu paiul! E obsedata de dantura alba!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:56

Este cu siguranta cea mai frumoasa si cea mai sexy cantareata din Romania. Si daca trasaturile perfecte au fost mostenite, cu siguranta Antonia mai face si compromisuri din cand in cand pentru a arata atat de bine.


 
 
    Este cu siguranta cea mai frumoasa si cea mai sexy cantareata din Romania. Si daca trasaturile perfecte au fost mostenite, cu siguranta Antonia mai face  si compromisuri din cand in cand pentru a arata atat de bine.

De pilda, Antonia este obsedata de dantura sa si chiar daca bea cafea foarte rar, ea nu o savureaza direct din ceasca, ci o bea cu paiul.
Si asta pentru ca dantura sa nu-i fie atacata si dintii sa ramana albi. Acest obicei il are de pe vremea cand locuia in America impreuna cu parintii sai, iar tinerele de acolo obisnuiesc sa faca acest lucru. Antonia si-a uimit prietenele din Romania la inceput, dar acum toate i-au urmat sfatul si isi beau cafeaua cu paiul.
 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.