Antonia, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Alex Velea! Ipostaza romantică în care au fost surprinși cei doi. Rar îi vezi așa!

Webeditor: Amalia Georgescu
Antonia și Alex Velea
Sursa: Instagram

Se iubesc enorm și nu ratează nicio ocazie pentru a le arată asta și celor din jur. Ce declarație de dragoste i-a făcut Antonia lui Alex Velea?

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt destul de discreți în ceea ce privește viața lor personală, însă există și momente în care nu se mai feresc și își exprimă public sentimentele. La fel s-a întâmplat și acum, când Antonia a postat pe instagram cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Alex Velea. Ce a recunoscut vedeta în fața tuturor prietenilor de pe instagram?

Alex Velea și Antonia, gesturi tandre pe instagram. Ce mesaj a postat artista pentru iubitul ei?

De mai mulți ani, Alex Velea și Antonia sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România, iar fanii lor așteaptă cu nerăbdare fotografiile și filmulețele în care cei doi apar în ipostaze tandre. Deși nu se afișează tot timpul împreună, cei doi au declarat în repetate rânduri că relația lor este una specială și că există o mulțime de lucruri pe care le au în comun și care fac ca legătura dintre ei să fie una greu de distrus. 

Pentru a le dovedi fanilor de pe instagram că trăiesc cea mai frumoasă poveste de iubire, Antonia a postat un story în care se vede clar cum își alintă iubitul. Deși imaginea vorbește de la sine, cântăreața i-a făcut și o frumoasă declarație de dragoste bărbatului iubit. 

„Pacea mea! Bucățica mea de Rai! Te ador pe viață!”, a scris Antonia într-un story postat pe contul personal de instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Antonia și Alex Velea au o familie frumoasă, cei doi având împreună doi băieți cu care se mândresc și pe care îi implică în diferite activități. În plus, artista mai are o fetiță din căsnicia anterioară, iar micuța se înțelege de minune cu cei doi frățiori mai mici.

Citeste si: Prima reacție a lui Alex Velea după scandalul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor România 2021: "E sărac lipit pământului, dar..." 

Chiar dacă nu sunt căsătoriți, Alex Velea și Antonia își propun să facă pasul cel mare în viitorul apropiat, însă în momentul de față sunt nevoiți să mai aștepte din cauza pandemiei de coronavirus.

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim.”, a spus Alex Velea, într-o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Antonia este dispusă să-i ierte pe Lino Golden și Mario Fresh? Mesajul care dă semne de împăcare

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.