Antonia cu sanul dezgolit pe Facebook! Vezi in VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:04

Nu poti fi adesea pe placul tuturor oricat incerci, chiar daca nu va vine sa credeti Antonia s-a ingrasat, iar Inna isi pune fel de fel de poze pe internet, dar oare sa-i dam si noi like?

Peste cinci milioane de like-uri a strans pagina de oficiala de Facebook a Innei, artista stie cum sa-ti tina fanii aproape. Isi actualizeaza constant pagina tinandu-si fanii la curent cu tot ceea ce face, iar fanii imediat reactioneaza si comenteaza la fiecare post al cantaretei.

Pe de alta parte Andreea Balan s-a dezbracat din nou, dar nu pentru revista dedicata barbatilor, ci pentru propriul portofoliu de promovare.
As scos un single nou si s-a gandit ca ar da mai bine daca ii ataseaza cateva poze incitante acoperita cu bancnote de 500 de lei ea pare tare mandra de trupusorul ei lucrat.

La fel ca multe alte vedete de pe la noi, Antonia este  extrem de activa pe Facebook, ideea este ca se grabeste cu publicarea pozelor si uite asa nu si dat seama ca intr-o poza publicata recent a dezvaluit mult mai mult decat era cazul.
Urmareste materialul VIDEO prezentat in cadrul emisiunii" D-Paparazzi

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.