Antonia despre relatia ei cu Vincenzo Castellano: "E amuzant, suntem de-o seama, crestem impreuna si asta imi place foarte mult la noi"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:36

Cantareata Antonia, pe cat este de frumoasa, exploziva si plina de viata pe atat este de rezervata in privinta vietii ei private.

Nici macar in perioada cat a stat in America nu se prea stie de relatiile ei. Cea mai importanta relatie pe care Antonia a avut-o este cea cu Vincenzo Castellano, italian de origine cu care s-a si casatorit si are o fetita pe nume Maya.

Antonia si Vincenzo s-au cunoscut intr-un restaurant si de atunci au ramas impreuna." Nu cautam un iubit; s-a intamplat pur si simplu sa apara el in momentul potrivit.
L-am cunoscut la o cina, la restaurant. Tin minte ca statea vizavi de mine si de cum l-am vazut abia daca-mi puteam lua ochii de la el. Mi s-a parut foarte dragut; era relaxat si natural, vorbea cu prietenii lui, si nici nu se uita la mine! La un moment dat, fiindca imi era foarte jena sa ma tot uit la el, i-am facut o poza cu telefonul ca sa ma uit acasa, in liniste.
Si apoi am inceput sa iesim… am fost prieteni cateva luni, inainte sa ne sarutam prima oara. Iar asta am apreciat foarte mult la relatia noastra, faptul ca nu a incercat niciodata nimic deplasat. Nu l-am ales fiindca e strain, fiindca are bani, sau Dumnezeu stie ce alte lucruri s-au mai spus pe seama noastra. Ne-am ales reciproc fiindca ne-am indragostit. In plus, e amuzant, suntem de-o seama, crestem impreuna si asta imi place foarte mult la noi",
a mai dezvaluit artista.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/antonia-vincenzo-castellano-2b6b197b7ca9857515d3850badb102b3.jpgVestea ca s-a despartit de Vincenzo a venit ca un trasnet atat pentru prieteni si fani, da rmai ales pentru familie. Nici tatal sau vitreg nu stia despre acest lucru, mai ales ca a declarat pentru WOWbiz, intr-un interviu, ca nu stia ca Antonia nu mai e impreuna cu Vincenzo.

Acum ceva timp in urma, Antonia a povestit unei publicatii cum a reusit Vincenzo sa o cucereasca, ea fiind o femeie dorita de foarte multi barbati datorita frumusetii ei: "M-a cucerit prin faptul ca mi-a acordat de la inceput extrem de mult respect, nu s-a grabit
si nu m-a grabit… in plus, are simtul umorului si sa nu uitam de aspectul fizic! Cine zice ca nu-l intereseaza decat sufletul partenerului, minte!"

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/antonia1-64dc8a8d6c6df49cae7c22d36d461b5e.jpgSe pare ca Antonia nu a ramas trecuta cu vederea nici de fotbalistul Adrian Mutu, celebru pentru relatiile pe care le-a avut de-a lungul carierei cu diferite femei frumoase din showizul autohtn si international. La acea vreme, Antonia a fost intrigata de articolul care a aparut despre faptul ca Adrian Mutu ar fi contanctat-o si i-ar fi propus sa aiba o relatie cu el.
Cantareata i-a spus pas si a facut si o declaratie oficiala pe aceasta tema ca sa lamureasca lucrurile. "Este o jignire mare ceea ce faci tu, pentru ca sint femeie maritata si tu stii bine asta. In plus, si tu esti insurat si nu procedezi corect fata de familia ta. Consider asta o gluma proasta, gen "Camera Ascunsa", si refuz sa cred ca la telefon este adevaratul Adrian Mutu.
Daca nu termini cu insistentele voi face totul public in presa pentru a vedea toata lumea ce fel de om esti".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.