Antonia, despre secretele siluetei ei! Uite cum se mentine cantareata asa de frumoasa

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:55

Antonia, cea mai sexy artista din Romania a fost invitata in platoul emisiunii "CanCan TV" si a povestit de ce s-a hotarat sa se mute in Romania dupa ce a crescut in America.

"Nu tin o dieta drastica, seara mananc peste si fructe. Incerc sa mananc sanatos. Fac sala ca sa ma mentin. Trebuie sa recunosc ca incerc sa le fac pe toate, dar invat inca", a marturisit Antonia. Aceasta a spus ca si-a facut doar trei tatuaje, o fundita un "M" de la numele fiicei si un "v" de la numele sotului meu.

 

"Imi place sa fac cadouri fara ocazie, cel mai drag cadou pe care mi l-a facut sotul meu a fost o vacanta exotica si acolo m-am bronzat de m-am facut neagra",

a mai spus Antonia. Intrebata daca ar poza in Playboy a spus ca nu va poza goala si deocamdata nu vrea sa pozeze goala, sexy a mai pozat, dar nu-si doreste sa apara goala in reviste.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Cantareata a spus ca sotul ei nu are niciun motiv sa fie gelos, dar ca uneori este pentru ca asa se intampla cand exista iubire.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?