Antonia, emotionata pana la lacrimi de finalistii KIDSing! Nu rata marea finala in seara asta de la 21.30!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

In aceasta seara ai ocazia sa ii asculti pe cei mai talentati copii din Romania in cadrul marii finale show-ului fenomen KIDSing!

In debutul finalei, cei 6 concurenti ramasi in competitie au interpretat melodia “Read all about it”, a lui Emeli Sande, emotionand-o pana la lacrimi pe Antonia, lucru observat de juratul Gabriel Cotabita, care i-a atras atentia, in stilul caracteristic, doar aruncandu-i o privire sugestiva pe deasupra ochelarilor.

Prestatia exceptionala a celor 6 finalisti i-a facut pe jurati sa se ridice si sa aplaude minute in sir! Nu rata, in aceasta seara, de la 21.30,

gala finala KIDSing, la Kanal D!

Castigatorul KIDSing va fi decis duminica, de numarul de voturi primite din partea publicului, prin SMS, la numarul 1261. Votarea concurentilor va putea incepe dupa ce Dan Bordeianu, prezentatorul show-ului, va da semnalul “Start vot!”, in emisiune, dupa prestatiile celor sase finalisti.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vezi video si mai multe imagini pe wowbiz.ro!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.