Antonia este dispusă să-i ierte pe Lino Golden și Mario Fresh? Mesajul care dă semne de împăcare

Author: Diana Tilă
Actualizat: 20 nov 2020, 16:23
Antonia este dispusă să-i ierte pe Lino Golden și Mario Fresh?

Între Alex Velea și Lino Golden a izbucnit un scandal imens în urmă cu câteva săptămâni. Însă, se pare că Antonia este pregătită să îngroape securea războiului. 

Antonia și iubitul ei, Alex Velea, s-au certat în ultima vreme cu Mario Fresh și Lino Golden, ambele tabere lansând acuzații dure. După săptămâni în șir în care și-au lansat mai multe atacuri unul împotriva celuilalt, frumoasa cântăreață este gata să ierte și să lase tot scandalul în urmă.

Semne de împăcare între Antonia și Lino Golden?

După ce a lansat o serie de acuzații dure și mesaje acide, frumoasa brunetă pare că este dispusă să ierte. Fostul

modela lăsat garda jos în privința „fiilor adoptivi” și dă semne că ar vrea să liniștească apele. Sau cel puțin așa reiese dintr-o postare făcută în mediul online.

Îndrăgita artistă susține că ar putea ierta o anumită persoană care i-a greșit în această viață, dar asta nu înseamnă că acel om se mai poate întoarce alături de ea. Aici, Antonia, ar putea face referire la Lino Golden, tânărul de 22 de ani fiind cel care a spus cele mai urâte cuvinte la adresa ei și a fostului său mentor.

„Iertarea nu cere și reconectarea. Poți ierta de cineva și încă să nu vrei să ai de-a face cu ei”,   a scris Antonia pe una dintre rețelele sale de socializare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mesajele lui Lino Golden și Mario Fresh

În urma clipului video, postat de Velea, Mario Fresh și Lino Golden au făcut câteva postări în care îi mulțumesc artistului pentru tot ce-a făcut pentru ei.

Mulțumesc unchiule că ai avut încredere în mine și că m-ați luat la voi în casă. O să rămân veșnic recunoscător. Drumurile noastre se separă dar va doresc tot binele din lume”, a scris Lino Golden, pe pagina lui de Instagram, postând și o fotografie cu Alex Velea.

Citeste si: Cum se simte Lino Golden după ce a fost operat? A fost externat din spital și a dat toate detaliile: "Urmează ca o lună de zile să..."

Mario Fresh a ținut și el să-i mulțumească lui Alex Velea, sperând că tot conflictul se va termina aici.

Am fost un GoldenBoy de la bun început și așa o să rămân, indiferent de drumul pe care mă va conduce viață.

Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios și foaaaarte lung, iar atunci când am intrat pe autostrada ne-am separat. Ar mai fi fost câte ceva de adăugat sau de schimbat în vlogul pe care l-a făcut, dar e ok și așa... povestea sună diferit de la fiecare om implicat în treaba asta... Apreciez faptul că a fost cerebral și încheie acest capitol așa frumos.Nu vreau să merg mai departe cu vibe uri rele, doar recunoștință și mulțumiri ptr UnQ Alex! GOLDENBOY PE VIAȚă! #13”,  este mesajul publicat de Mario Fresh.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.