Antonia, fotografia cu care a împărțit internetul în două: „După 3 nașteri arăți așa”

Author: Diana Ghita

Ce fotografie a postat Antonia

Sursa: Instagram Antonia

Antonia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, iar aceasta formează o familie împlinită alături de Alex Velea.

Alex Velea și Antonia au împreună doi băieței, care cresc alături de fetița din fosta căsătorie a artistei, cu italianul Vincenzo Castellano.

Antonia a postat o fotografie care a ajuns foarte controversată

Deși a născut de trei ori, cântăreața are un corp de invidiat, cu care se mândrește pe rețelele de socializare, unde a acumulat un număr impresionant de urmăritori.

Recent, Antonia s-a pozat în oglindă, într-o ținută foarte sumară, și a postat fotografia pe pagina ei personală de Instagram, unde a stârnit un val de reacții.

În poză, vedeta este îmbrăcată cu un top alb, iar în partea de jos poartă doar o pereche de bikini, întrucât și-a dorit să își scoată în evidență abdomenul, talia de viespe și coapsele lucrate.

Cântăreața nu s-a gândit, însă, că imaginea va împărți internauții în două tabere adverse: cei plăcut impresionați de apariție și cei care o acuză pentru indecență.

„După 3 nașteri arăți așa/ N-ai voie să arăți așa, e ilegal!/ Much better then Kim Kardashian (Mult mai bine decât Kim Kardashian)./ Te menții./ Corp perfect!/ Complimente pentru efortul pe care-l depui pentru a te menține în formă.”,

au fost câteva dintre comentariile celor care au complimentat-o pe frumoasa Antonia.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Care este numele real al Antoniei? Aşa o cheamă în buletin pe iubita lui Alex Velea

Antonia a primit replici acide pentru fotografia postată

Cu toate acestea, nu au fost puțini nici cei care au criticat-o pe artistă pentru apariția ei, arătându-se foarte revoltați.

„Ce cauți despuiată pe internet? Nu ți-e rușine maică? Te văd copiii, ce zic colegii de la școală de ei?/ Ce face o femeie când nu are nimic de spus? Se dezbracă.../ Nu strica lumea!”, au fost câteva dintre criticile adresate vedetei.

De asemenea, una dintre fanele cântăreței a spus, în comentarii, faptul că Alex velea este un bărbat foarte norocos pentru că are lângă el o femeie așa ca Antonia: „ @iamvelea, CE NOROCOS EȘTI!”.

Antonia nu a întârziat să-i răspundă acesteia, spunând că și ea este la fel de norocoasă pentru că îl are pe Alex Velea în viața ei.

„Om așa bun și frumos nu am mai cunoscut! Rar în ziua de azi! Îl ador! Inima mea.”,

a spus Antonia despre Alex Velea.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

 

Citește și: Cum se menține în formă Antonia. Artista a dezvăluit ce dietă urmează

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?