Antonia, imaginile durerii de pe patul de spital! Cum se simte cantareata in aceste momente

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 ian 2021, 16:32
Antonia pe patul de spital
Sursa: Instagram

O postare pe care Antonia a făcut-o recent pe contul personal de instagram a reușit să îi sperie pe susținătorii acesteia. Care este adevărul despre starea de sănătate a artistei?

În fotografiile sau clipurile video pe care le postează pe conturile de socializare, Antonia este tot timpul cu zâmbetul pe buze și emană energie pozitivă. De această dată, vedeta a postat la story o fotografie de pe patul de spital, motiv pentru care fanii ei s-au întrebat dacă nu cumva cântăreața se confruntă cu probleme serioase de sănătate.

Antonia, adevărul din spatele fotografiei în care apare cu perfuzia în mână

Antonia, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite cântărețe din România, le-a dat mari emoții prietenilor virtuali. Vedeta s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzia în mână, dar cu un zâmbet larg pe față. Pentru ca cei ce o admiră să nu intre în panică, artista a explicat că nu este vorba despre nimic grav, ci doar despre o perfuzie care să o ajute să își recapete energia după o perioadă lungă în care a stat în casă.

Antonia a dezvăluit că pune sănătatea mai presus de orice și că se simte foarte bine, astfel că fanii ei nu au motive de îngrijorare.

„După 2 săptămâni în casă am zis să vin la locul meu de vindecare să îmi fac un tratament MEGABOOST. Sănătatea mai întâi. Sunt bine!”, a scris Antonia pe instagram, în dreptul fotografiei în care apare în timpul unui tratament.

Citeste si: Antonia este dispusă să-i ierte pe Lino Golden și Mario Fresh? Mesajul care dă semne de împăcare

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Se pare că după perioada sărbătorilor de iarnă, Antonia s-a simțit ușor slăbită, motiv pentru care a apelat la ajutorul medicilor pentru un tratament care să îi stimuleze sistemul imunitar, să îi ofere un plus de energie, dar și să ducă la o detoxifiere a organismului.

Având în vedere că pe toată durata tratamentului a fost cu zâmbetul pe buze, artista pare că se simte foarte bine și că nu are problemele de sănătate.

În ultima perioadă, Antonia a evitat ieșirile în aer liber, dar fără să ofere prea multe detalii în legătură cu motivele care au determinat-o să facă acest lucru. 

Citeste si: Antonia, tradata si umilita! Ce a aflat artista despre cei pe care ii credea apropiati: "GROAZNIC"