Antonia impresionează cu corpul ei perfect. Iubita lui Alex Velea are un abdomen de nota 10, un posterior super bombat și picioare pline de mușchi! 

Author: Diana Tilă
Actualizat: 20 apr 2023, 06:30

Antonia

Sursa: Facebook Antonia

Antonia impresionează cu condiția ei fizică! Deși are 3 sarcini la activ, corpul ei este în cea mai bună formă. 

Antonia are un corp de invidiat. Inspirată de iubitul ei, Alex Velea, artista a început să facă sport serios. În postările ei din ultima perioadă se poate observa un progres remarcabil. Cântăreața are un abdomen cu pătrățele, un posterior super bombat și picioare pline de mușchi! 

Citeste si: Cât de gelos este Alex Velea în relația cu Antonia! Motivul pentru care îi lasă telefonul acasă: ''Aș fi înnebunit''

Antonia impresionează cu corpul ei perfect

Pe lângă vocea incredibilă cu care ne uimește de fiecare dată, Antonia are și un aspect fizic de invidia. Frumoasa cântăreață în vârstă de 33 de ani este atentă cu corpul ei și reușește să se mențină în formă. Recent, Antonia și-a etalat corpul perfect pe Instagram.

Antonia a postat câteva clipuri de la sala de fitness, unde lucrează alături de Alex Velea. Artista

este filmată în timp ce face exerciții pentru posterior și picioare și pare un pic jenată de ipostaza în care se lasă surprinsă, dar mărturisește că este mândră de progresul ei.

Citeste si: Alex Velea, adevăr sau provocare! Celebrul artist a făcut mărturisiri uluitoare! Are sau nu o relație de cuplu perfectă cu Antonia?

“Asta e un pic jenant, dar sunt mândră de progresul meu”, a scris Antonia într-un instastory.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mai mult, Antonia a mărturisit că cel care a inspirat-o să facă sport este chiar Alex Velea. Artista merge la sala de sport frecvent și are o alimentație echilibrată. 

Chiar dacă este mamă a trei copii, Antonia și-a menținut silueta prin sport și alimentație sănătoasă.

“Am învățat de la cel mai bun @iamvelea, așa cum au făcut-o mulți. Te iubesc! Te admir mult! Din multe puncte de vedere…”, i-a transmis Antonia pe Instagram.

Citeste si: Cine este, de fapt, tatăl biologic al Antoniei! Artista a aflat mai târziu că Mihail Iacobescu nu este părintele ei: ”când a aflat a fost un pic șocată”

Cu toate că arată impecabil, Antonia a mărturisit că își dorește și mai mult de la aspectul său fizic.

“Vreau să am corpul mult mai tonifiat, cu o masă musculară mai mare, de aceea lucrez constant la sală cu Alexandru și cu antrenorii noștri, Ana-Măria Bircianu și Marius Mitrache", spunea Antonia într-un interviu.

Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă de la sfârșitul anului 2012.

Artiștii au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. Dintr-o căsnicie anterioară, frumoasa Antonia mai are o fiică, pe nume Maya. Antonia și Alex s-au logodit în iulie 2021.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?