Antonia in razboi cu sotul ei, Vincenzo pentru custodia fetitei! Uite ce are de gand sa faca artista

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:13

Dragostea s-a stins, dar a aprins flacara razboiului. E lupta pe viata si pe moarte intre cantareata Antonia si Vicenzo, cel care inca ii mai este sot.

Marul discordiei? Fetita lor! Exact ca un uragan! Asa reactioneaza Antonia cand vine vorba de copilul ei. A facut o adevarata demonstratie de forta in sala de judecata. Le-a transmis judecatorilor, prin avocatul sau, ca Vicenzo o tine abuziv pe fiica lor. Ba, mai mult, nu permite dezvoltarea unei relatii normale intre mama si copil.

Cantareata s-a aratat dispusa la orice sacrificiu pentru a demonstra ca merita custodia fetitei.

A incercat chiar si sedinte de mediere cu Vicenzo, doar-doar vor ajunge la un acord. N-a reusit insa, asa ca a trecut la pasul urmator…

Si-a dat in judecata fostul partener si se va supune tuturor rigorilor magistratilor. Una dintre acestea este  ancheta sociala pe care instanta a dispus-o deja acasa la vedeta. Asistentii sociali de la Primaria Sector 2 se vor duce pana in data de 6 mai la Antonia sa vada exact in ce conditii locuieste si daca ar putea sa aiba grija de fiica sa.
Si nu doar atat…

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Antonia s-a pregatit temeinic pentru razboiul cu Vicenzo, asa ca a cerut unor prieteni de familie sa o sustina. Doi dintre ei vor fi adusi la termenul urmator pentru a depune marturie in favoarea ei.

Iubirea dintre Antonia si Vicenzo s-a oficializat in 2011, cand cei doi s-au casatorit in fata legii si a lui Dumnezeu.

Numai ca, in urma cu un an, povestea de dragoste ce parea de nezdruncinat a luat sfarsit. Se pare ca Antonia si-ar fi gasit fericirea in bratele lui Alex Velea, in timp ce Vicenzo inca mai prospecteaza terenul…

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.