Antonia l-a umilit pe Alex Velea! Ce a spus despre performanțele din pat ale acestuia

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 ian 2021, 10:10

Antonia s-a distrat copios pe marginea fostului iubit, într-un roast de zile mari. Alex Velea nu a avut ce să facă decât să înghită în sec.

Antonia s-a legat de performanțele în pat ale lui Alex Velea.

“Velea, Alexandru Ionuț Velea,să știi că te iubesc mult și știu că nu m-ai înșela niciodată cu vreo fană. Pentru că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale îți iei închisoare de la 2 la 5 ani. Puiuțu', nu doar că te iubesc, dar te respect pentru că, deși esti foarte ocupat cu sala, studio, concerte, interviuri, în cele 5 minute cât ești acasă tot ai timp să stai cu copiii, să gătesti și să facem dragoste”, a spus Antonia, într-un roast de

zile mari.

Alex Velea a dat replica, însă nu și-a ironizat soția, ci pe ceilalți comedianți prezenți.

Teo, Vio, Toma, Sergiu și Maria au fost țintele glumelor lui Alex Velea, după ce, în prealabil, și ei îl luaseră la roast pe cunoscutul cântăreț.

Antonia a mai făcut dezvăluiri intime despre ea și Alex Velea!

Antonia mărturisea, într-un interviu de mai demult, cum reușește să mențină pasiunea vie  între ea și Alex Velea.

"Ne reinventăm de fiecare dată și avem grijă să menținem pasiunea vie și asta cred că e foarte important", spunea Antonia.

Cântăreața dezvăluia și cum reușește să își mențină trupul pe care îl invidiază femeile din showbiz și nu numai. "Fac sport cât de des pot, încerc să mănânc mereu echilibrat și să am puține cheat meals. Nu am ținut dietă niciodată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Am grijă să beau multă apă, folosesc creme hidratante, apă termală, merg la ședințe de PRP o dată pe lună, am grijă și la alimentație", spunea Antonia.

Alex Velea și Antonia nu sunt căsătoriți legal încă!

Deși sunt o familie în toată regula, cu doi copii, Alex Velea și Antonia nu sunt căsătoriți legal, din păcate.

Acest lucru se datorează faptul că fostul mariaj al Antoniei, cel cu Vincenzo Castellano, nu este finalizat.

Antonia și Vincenzo Castellano au împreună o fetiță, Maya, care nu locuiește cu Antonia și Alex Velea, dar pe care cei doi merg să o viziteze cât de des pot.

"Băieții sunt bine, cresc. Au petrecut foarte mult timp cu noi pentru că grădinițele au fost închise. Și Maya este bine, ne-am văzut de curând, am fost la ea în Italia și am avut niște zile minunate împreună", a spus Antonia.

Antonia, Alex Velea și cei doi copii ai lor s-au mutat în casă nouă. "Este o casă minimalistă, pe care am decorat-o după gustul nostru și cu ajutorul unui designer de interior", a mai declarat cântăreața.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.