Antonia, prima reacție după ce Mario Fresh și Lino Golden au rupt colaborarea cu Alex Velea: "Este cel mai josnic gest!"

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 oct 2020, 14:27
Mario Fresh, Antonia și Alex Velea, Lino Golden
Sursa: Instagram

După ce s-a aflat că Mario Fresh și Lino Golden au renunțat la colaborarea muzicală cu Alex Velea, în mediul online au apărut tot felul de reacții. Acum, Antonia a sărit în apărarea lui Alex Velea. Ce mesaj a transmis?

După ce o lungă perioadă de timp au colaborat și s-au bucurat de succes, acum, Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden au decis să se separe și să pornească pe drumuri diferite din punct de vedere profesional. Această schimbare i-a uimit pe fanii lor, având în vedere că nimeni nu se aștepta ca lucrurile să ia o astfel de întorsătură. 

Antonia a răbufnit! Ce mesaj a postat pe instagram?

Se pare că nu doar fanii au fost dezamăgiți de separea lui Mario Fresh și a lui Lino Golden de Alex Velea, ci cele întâmplate au deranjat-o destul de mult și pe iubita artistului, Antonia. Într-o postare pe contul personal de instagram, Antonia nu s-a mai putut abține și a avut o reacție acidă. Aceasta a ținut să clarifice lucrurile și și-a îndemnat prietenii virtuali să nu se lase păcăliți de informațiile pe care Mario Fresh și Lino Golden le postează în mediul online.

"Vă rog să nu vă lăsați păcăliți de dramele și victimizările care circulă online...sunteți extrem de naivi. Educația, bunătatea și respectul au lipsit PUNCT! Ah, și să nu uităm...modestia! Mai departe trageți voi o concluzie. Probabil doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult...este

cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când de fapt se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe.(...) Este mai ușor să ierți un dușman decât să ierți un prieten. Să vă fie rușine!", a scris Antonia pe instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nu este clar cum s-a ajuns în această situație, însă într-un story postat în urmă cu mai multe zile, Mario Fresh spunea că a întrerupt colaborarea cu Alex Velea pentru că nu mai aveau aceeași viziune despre muzică. 

"Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc.

Când nu mai rezonezi cu cineva, mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți niște materiale împreună cu el.", a scris Mario Fresh pe instagram.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.