Antonia, profund marcată după tragedia de la Padina: „Era chiar plânsă” Unde se aflau Alex Velea și soția sa la momentul crimei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 feb 2024, 14:18

Antonia, profund marcată după tragedia de la Padina: „Era chiar plânsă” Unde se aflau Alex Velea și soția sa la momentul crimei

Sursa: Facebook Antonia/arhivă

Crima de la Padina stârnește în continuare discuții pe seama celor trei suspecți, dar și a motivului care a stat în spatele cruzimii înfăptuite la petrecerea din hotelul de lux.

Înainte de tragedie, mai multe vedete au petrecut alături de presupușii criminali. Printre mondenitățile care au fost prezente se numără și Antonia cu Alex Velea.

Antonia ar fi văzut întreaga scenă a crimei de la balconul hotelului, potrivit Playtech.ro

Antonia, marcată după crima de la Padina

Potrivit lui Tinu Vidaicu, DJ-ul de la petrecerea din Padina, Antonia a fost profund marcată de această tragedie, deși nu mai era prezentă de câteva ore la eveniment.

„Pentru mine a fost o mulțime de oameni pe care nu îi cunoșteam, nu i-am reperat, nu i-am identificat, nu i-am văzut. Antonia era foarte marcată, chiar plânsă. Era foarte sensibilizată de tot ce s-a întâmplat. Alex Velea a spus că nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat.

Cumva, deja ne așteptam că o să fie o chestie publică în care, dat fiind faptul că toți eram acolo invitați, se vor folosi numele.

Din două cuvinte pe care le-am schimbat cu el, el plecase și nu știa nici el exact ce s-a întâmplat”
, a declarat Tinu Vidaicu, potrivit Antena 3 CNN.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul crimei de la Padina! Cei trei suspecți dau vina pe victimă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Sorin Anghel a fost ucis cu sânge rece, înainte de aniversarea de 42 de ani

Sorin Anghel este bărbatul ucis la petrecerea din hotelul de lux din Padina. Bărbatul era tată și soț și urma să împlinească 42 de ani.

Citește și: Iubita principalului suspect de la Padina se teme pentru viața ei: ”Sunt foarte periculoși”. Ce spune tânăra despre acuzațiile împotriva iubitului său

Într-o seară în care ar fi trebuit să se celebreze iubirea, o tragedie a avut loc în Padina, la un hotel în care au fost invitate mai mult vedete, însă și cei trei membri ai clanului Fabian, care de altfel sunt și cei acuzați de odioasa crimă.

Tinerii acuzați de crimă sunt fiii vrăjitoarei Sidonia și fac parte din unul din cele mai temute clanuri din București.

Totul ar fi pornit de la faptul că cei trei ar fi jignit-o pe soția bărbatului în vârstă de 41 de ani, iar apoi lucrurile au degenerat între cei 4.