Antonia recunoaste: "Uneori plang, nu mai pot si nici eu nu ma mai recunosc. Nu-i deloc usor"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:45

Antonia este foarte fericita alaturi de Alex Velea.

Ea recunoaste ca a trecut prin perioade grele din cauza procesului pe care il are cu fostul sot, insa Alex a fost alaturi de ea si a sustinut-o din toate punctele de vedere. Ba mai mult, artista a marturisit ca ceea ce o incalzeste cel mai mult in relatie pe care o are sunt micile gesturi pe care artistul le face pentru ea.

"Stiu cum sa am grija de el, ii stiu dorintele, care sunt atat de simple.

Nici eu, nici el nu avem mofturi de genul du-ma la Paris sau mai stiu eu ce. Doar sa ma ia de mana sau sa-si treaca degetele prin parul meu, doar de atat am nevoie. Ca artisti, avem o imagine. Unii poate ca sunt desenati pe corp, poate ca au o imagine de bad boys. Dar nu inseamna ca ei asa si sunt. Presiunea e mare. Nici nu mai stiu si nici nu-mi mai pasa de ce zice lumea, dar adevarul e ca acest om m-a spijinit enorm.
Alti barbati poate ca nu ar fi facut fata intr-o situatie atat de delicata. Psihic, nu-i usor. Caci eu trec prin certuri, conversatii, discutii cu avocati, uneori plang si nu mai pot si nici eu nu ma mai recunosc. Am momente. Am sperante. Azi sunt bine, imi spun ca e OK, a doua zi nu mai pot. Nu toti barbatii ar indura. Probabil ca il afecteaza si pe el. Nu mi-a spus-o niciodata, dar eu simteam.
intr-o zi, i-am zis: daca nu mai faci fata, o sa te inteleg. Desi ar fi fost dureros, as fi inteles”
a povestit Antonia pentru The One.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.