Antonia si Alex Velea au fugit din tara. Vezi un au ales vedetele sa-si petreaca mini vacanta de Sfanta Maria

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 05 oct 2020, 23:05

Cei doi cantareti isi traiesc povestea intr-un decor ca in filme! Au ales sa mearga intr-un resort de lux de cinci stele.

Dupa mai bine de un an in care au fost pusi la zid si nevoiti sa-si traiasca pe ascuns povestea de iubire, iata ca a venit soarele si pe strada Antoniei si a iubitului ei, Alex Velea. Departe de lumea dezlantuita, de grijile si probleme care i-au coplesit in ultima vreme, cei doi artisti se bucura pentru prima oara dupa mult timp de o perioada linistita.

Ca sa fie siguri ca vor avea parte de intimitatea mult dorita in perioada acesta, cand Antonia este insarcinata, ei au ales sa mearga in vacanta la “Maxx Royal Kemer”, un resort de

cinci stele din Turcia, care a fost inaugurat cu mare fast la jumatatea lunii iunie a acestui an. Hotelul este nou- nout, se intinde pe o suptafata totala de 160.000 de mp, dispune de 291 de camere si apartamente si este situat pe plaja, intre doua golfuri.

El se afla la o distanta de 60 de km de aeroportul din Antalya si 6 km fata de centrul orasului Kemer, ceea ce il face sa fie destul de greu accesibil romanilor, care, probabil, nici nu au auzit de el.

Nici pretul nu e la indemana oricui, hotelul fiind cotat cu 5 stele, preturile unui apartament pentru doua persoane invartindu-se in jurul sumei de 4.000 de euro pentru sapte nopti.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Hotelul dispune de facilitati care ar satisfice orice capriciu, are patru restaurante, trei dintre ele cu specific asiatic, frantuzesc sau rusesc, 11 baruri, 4 piscine exterioare, Aqua Park, centru SPA, un cinematograf si cluburi-discoteca.

De parca nu ar fi fost de ajuns, la Maxx Royal Kemer, turistii pot face diferite forme de sport, fitness, dans, canoe, yoga, parasailing, cursuri de scufundari sau ski pe apa sau, daca doresc, pot lua lectii de gatit.

Mai mult de atat, cei care vor sa incerce alte senzatii se pot bucura si petrece clipe frumoase la ferma hotelului unde sunt crescute fel de fel de animale domestice.
Velea, de exemplu, a fost incantat de acesta facilitate, artistul luandu-se "la intrecere" cu animalele domestice pe domeniul fermei cu pricina.

Vezi mi multe imagini pe wowbiz.ro!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.