Antonia si Alex Velea in asteptarea unui oaspete surpriza: "Fetita mea vine in Romania, o astept"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:04

Antonia si Alex Velea s-au aflat, in premiera, impreuna la "Teo show". Cei o asteapta cu nerabdare pe Maya, fetita Antoniei din prima casatorie.

Cel mai mediatizat cuplu din Romania s-a aflat in platou la" Teo show"! Alex Velea si Antonia au comentat alaturi de Teo Trandafir stirile rautacioase la adresa lor care au parut in ultima vreme in ziarele tabloide. Cei doi, proaspat devenit parinti, au fost criticati pentru faptul ca isi lasa cainele familiei sa stea in pat alaturi de bebelus. Antonia nu a scapat nici ea de reprosuri!

Fanii s-au mirat ca merge la sala si depune efort desi a nascut prin cezariana.

Cuplul a tinut sa le transmita tuturor ca sunt niste parinti responsabili si iau cele mai bune decizii atunci cand vine vorba despre sanatatea lor sau a fiului lor. Antonia, dar si Alex sunt foarte fericiti ca Maya, fetita Antoniei, urmeaza sa vina in Romania pentru a-si cunoaste fratiorul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

##VIDEO134278##

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.