Antonia și Alex Velea, prima reacție după ce o tânără i-a acuzat de bullying. Vedetele ar putea merge în instanță

Author: Marina Ionescu
Antonia și Alex Velea
Sursa: Facebook

Antonia și Alex Velea au avut prima reacție după de o tânără i-a acuzat de bullying la adresa ei. Cei doi ar putea merge in instanță.

Antonia și Alex Velea au fost acuzați că au avut o atitudine nepotrivită într-un club, la adresa unei tinere. Cei doi artiști sunt acuzați de bullying, astfel, cântăreții au explicat cum stau, de fapt, lucrurile.

Citeste si: Antonia a postat o fotografie care a trezit interesul fanilor. Este sau nu este vedeta însărcinată pentru a patra oară? „Cineva are burtică”

Alex Velea și Antonia vor să acționeze în instanță

Alex Velea și Antonia au fost acuzați de bullying, iar fanii nu au ezitat să îi întrebe care este, de fapt, adevărul. Unii dintre internauți le-au adresat cuvinte dure, pentru felul în care s-au comportat cu femeia care îi acuză de defăimare.

Inițial, cei doi artiști nu au oferit explicații cu privire la acest scandal, deoarece au crezut că lucrurile se vor liniști. 

Însă situația a degenerat, iar acum au oferit explicații legate de s-a întâmplat.

Citeste si: Cât a costat inelul de logodnă pe care Alex Velea i l-a oferit Antoniei? Bijuteria a fost realizată manual

Astfel, Antonia si Alex Velea au postat același mesaj pe rețelele sociale, dorind să își lămurească fanii expunând public și partea lor de adevăr.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

" S-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție,

care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră.", a scris Alex Velea pe social media.

Alex Velea și Antonia au declarat că cel mai important lucru pentru ei este familia și își doresc ca aceste acuzații să nu îi afecteze în vreun fel.

Citeste si: Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment

Mai mult, cei doi au de gând să acționeze în instanță, pentru că urmăritorii le-au scris mii de mesaje în care le cereau socoteală pentru comportamentul lor.

" Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație, însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări din ce în ce mai agresive,  vom acționa în instanță aceste persoane pentru a se putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate.

Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră.", au scris cei doi artiști în mediul online.

 

 

 

 

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.