Antonia si Alex Velea, sarut in fata publicului, la “KIDSing”

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:44

Surpriza la gala a patra “KIDSing”, emisiune care se difuzeaza in fiecare duminica, de la 21.30, la Kanal D.

Intr-una dintre pauzele show-ului, in timp ce juratii Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita “savurau” un moment de liniste, la masa juriului, de undeva din sala, a venit spre ei Alex Velea, cu un trandafir alb in mana. Acesta a surprins-o si pe iubita sa, care s-a intors uimita spre el. Alex i-a oferit trandafirul si, in aplauzele salii, cei doi s-au sarutat si s-au imbratisat.

"Mereu imi aduci flori.

Este atat de romantic", i s-a adresat Antonia lui Alex Velea.

Dupa cateva minute, timp in care Alex a discutat cu juratii “KIDSing”, acesta a coborat in sala, indreptandu-se spre locul lui, in aplauzele tuturor. Prezenta lui Alex Velea in sala de spectacol a insemnat masive “miscari de trupe”, multi dintre cei prezenti incercand sa se apropie de el sa-i ceara autografe, fapt care a necesitat interventia oamenilor de la paza pentru calmarea spiritelor.


Nu ratati, duminica, 2 noiembrie, incepand cu 21.30, "KIDSing", show-ul care aduce pe micul ecran voci incredibile, dar si emotia coplesitoare a legaturilor dintre parinti si copii!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.