Antonia, tradata si umilita! Ce a aflat artista despre cei pe care ii credea apropiati: "GROAZNIC"

Author: Luiza Stama
Actualizat: 01 feb 2021, 15:50
Antonia s-a simtit tradata si umilita
Sursa: Instagram

Antonia este cunoscuta ca fiind prietenoasa si deschisa, iar fanii ei sunt norocosi pentru ca artista le raspunde adesea la intrebari, pe retelele de socializare

Recent Antonia a facut o marturisire la care nimeni nu s-ar fi asteptat! Cantareata este cunoscuta ca o persoana prietenoasa si sincera, iar lumea si-ar imagina ca viata ei este toata lapte si miere.

Antonia nu isi neglijeaza niciodata fanii de pe retelele de socializare si chiar le raspunde la cele mai intime sau incomode intrebari.

Antonia a marturisit ca a fost tradata

Sotia lui Alex Velea a marturisit ca a fost umilita de persoane pe care ea le stia prieteni apropiati si pe care chiar ii simtea apropiati.

Fanii artistei au intrebat-o daca a  fost vreodata umilita de un prieten sau daca asa ceva se intampla dora intre copii, iar raspunsul Antoniei nu a intarziat sa apara. Intamplator sau nu, Antonia s-a simtit tradata recent, de un cuplu pe care ea il considera de prieteni apropiati, iar lucrurile pe care le-a aflat au facut-o sa se simta groaznic, dupa cum chiar ea spune.

" Am aflat recent ca oamenii dintr-un cuplu pe care ii consideram prieteni m-au facut sa cred si sa simt ca suntem apropiati de fapt nu ma suporta si ma barfeau/ barfesc cu alti "prieteni" (Prieteni care sunt mai apropiati de ei, plus altii). GROAZNIC! Si nu doar copiilor li se intampla, situatia mea e despre adulti 30+", a scris Antonia pe Instastory.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Antonia nu s-a sfiit sa recunoasca tradarea si umilinta pe care le-a suportat, iar exemplul ei de curaj si putere nu este pentru prima oara in prim plan. Cantareata a povestit frecvent despre chestiuni din intimitatea ei sau din trecut. Pozitiva si optimista, cantareata va trece cu siguranta si peste aceasta neplacere, mai ales ca acesta nu este cel mai rau lucru care i s-a intamplat.

Citeste si: Antonia, dezvăluiri intime din dormitor: "Eu și Alex..."

Citeste si: [Video] Dezvaluirile INCENDIARE ale Antoniei! Cand a facut prima data dragoste."Aia e! Judecati-ma..."

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.