Antonio Pasarelli, indragostit de sanii Juliei Jianu! Bucatarul nu si-a putut lua privirea din decolteul vedetei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 00:40

Julia Jianu a trecut si ea pragul bucatariei lui Antonio Psarelli si l-a fermecat pe bucatarul nostru.

Frumoasa vedeta a venit in bucatarie la Antonio pentru a-l asita la pregatirea unei retete delicioase asa cum ne-a obisnuit in fiecare dimineata de luni pana vineri. Julia a reusit sa il impresioneze pe bucatar cu tinuta ei, dar mai ales cu sanii pe care

Antonio i-a remarcat de cum a vazut-o. Cred ca sotul tau este foart emultumit de argumentele tale si de tine in general, i-a spus el vedetei referindu-se la sanii ei.
Julia a inceput sa rada si sa spuna ca si ea spera ca sotul ei sa fie multumit pentru ca ea este multumita de el. 

Ceafa marinata cu boia de ardei 

Ingrediente:
200gr ceafa de porc marinata in boia de ardei rosu
400ml bere bruna
1 vanata
1 ceapa rosie
Rozamarin
Cimbru
2 catei usturoi
Sare
piper
ulei de masline

Ceafa marinata in boia de ardei rosu se taie si se pune intr-un castron impreuna cu putin ulei de masline, un catel de usturoi si
rozamarin proaspat tocat. Totul se amesteca bine si se adauga putina bere bruna dupa care se pune in tigaia incinsa. Se mai adauga bere bruna pentru a stinge carnea. Cand este gata, se scoate si in locul ei se pune vanata taiata cubulete, impreuna cu un catel de usturoi, o crenguta de rozmarin, cimbru si ceapa rosie tocata.