Dupa cateva complimente adresate Biancai, Antonio i-a propus sa gateasca impreuna o ceafa de porc, lucru pe care actrita l-a acceptat pe loc, mai ales ca a marturisit ca nu face parte din categoria celor care beau apa plata cu lamaie.
15.
Ingrediente:
200gr ceafa de porc
1 vanata
Stafide albe
100gr branza topita
50gr gorgonzola
30gr parmesan ras
50gr smantana
Busuios proaspat
100gr nuci
100ml vin alb sec
Sare, piper, ulei de masline
Preparare:
Vinetele se taie feliute subtiri si se pun intr-o tigaie la rumenit fara a adauga sare sau ulei de masline.
Intr-o cratita separata se pune la incalzit laptele impreuna cu busuiocul proaspat tocat, se adauga sarea si nucile. In aceeasi cratita se mai adauga parmezanul ras, gorgonzola, branza topita si smantana, amestecand bine. Compozitia creata, impreuna cu nuca se pune in blender unde se paseaza pana ce se formeaza o crema fina. Intre timp carnea se pune intr-o tigaia incinsa la rumenit si se stinge cu putin vin alb.
Pentru servire, crema de branza se pune in mijlocul farfuriei, iar cu ajutorul unei forme se creaza un pachetel din vinete umplute cu carne, crema de branza si stafide.