Antonio Passarelli, duet de senzatie cu actrita Bianca Sarbu!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 18 oct 2020, 18:35

Bianca Sarbu este una din actritele preferate ale bucatarului chef Antonio Passarelli.

 Bianca Sarbu si Antonio Pasarelli au facut un duet de exceptie la emisiunea "Ce gatim azi", actrita fiind una din preferatele maestrului bucatar italian.

Dupa cateva complimente adresate Biancai, Antonio i-a propus sa gateasca impreuna o ceafa de porc, lucru pe care actrita l-a acceptat pe loc, mai ales ca a marturisit ca nu face parte din categoria celor care beau apa plata cu lamaie. 


15.
Ceafa de porc cu crema de branza si vinete la gratar

Ingrediente:

200gr ceafa de porc
1 vanata
Stafide albe
100gr branza topita
50gr gorgonzola
30gr parmesan ras
50gr smantana
Busuios proaspat
100gr nuci
100ml vin alb sec
Sare, piper, ulei de masline

Preparare:

Vinetele se taie feliute subtiri si se pun intr-o tigaie la rumenit fara a adauga sare sau ulei de masline.
Carnea se taie bucatele si se pune intr-un bol, unde este amestecata cu ulei de masline, sare si pier, dar si putin vin alb sec.

Intr-o cratita separata se pune la incalzit laptele impreuna cu busuiocul proaspat tocat, se adauga sarea si nucile. In aceeasi cratita se mai adauga parmezanul ras, gorgonzola, branza topita si smantana, amestecand bine. Compozitia creata, impreuna cu nuca se pune in blender unde se paseaza pana ce se formeaza o crema fina. Intre
timp carnea se pune intr-o tigaia incinsa la rumenit si se stinge cu putin vin alb.

Pentru servire, crema de branza se pune in mijlocul farfuriei, iar cu ajutorul unei forme se creaza un pachetel din vinete umplute cu carne, crema de branza si stafide.

 

Taguri: