Antonio Pican a dat cărțile pe față la „Fiță cu Adiță”! A fost sau nu artistul infidel: „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”. Tânărul a făcut mărturisiri despre fostele relații

Author: Diana Ghita
Actualizat: 29 sep 2023, 21:59

Ce a dezvăluit Antonio Pican

Sursa: Captură YouTube

Antonio Pican a fost invitat la emisiunea ,,Fiță cu Adiță’’, unde a răspuns la mai multe întrebări picante.

Antonio Pican este unul dintre idolii generației Z.

Citește și: Adevărul despre Antonio Pican și Andreea Bostănica. Ce este, de fapt, între cei doi artiști: „Se potrivește mai mult cu Andreea”

Antonio Pican, despre infidelitate

În cadrul emisiunii, Antonio a fost întrebat de mai multe detalii atât din carieră, cât și din viața lui personală. Având în vedere că, momentan, tânărul nu este într-o relație, moderatorul l-a întrebat despre trecutul său amoros.

În primul rând, acesta a fost întrebat dacă și-a înșelat vreuna din fostele partenere, iar răspunsul lui a fost unul sincer.

,,Niciodată. Nici măcar un like la fete nu dădeam. Eu sunt o persoană geloasă din fire și ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.’’, a spus Antonio Pican.

De asemenea, în privința fetelor cu care a fost împreună, el a dezvăluit că le-a ales cu mare grijă, pentru a fi sigur că acestea nu au tendința de-al înșela.

,,Aleg persoanele în așa fel încât să nu fiu înșelat. Le citesc.’’, a mărturisit tânărul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Antonio Pican dă cărțile pe față! Cântărețul a recunoscut dacă îl mai deranjează în prezent să vorbească despre fosta lui relație cu artista BiBi: „Ne-am promis unul celuilalt”

Partenera ideală pentru Antonio Pican

După aceste răspunsuri, băiatul a fost pus să aleagă între bani și iubire, iar acesta a fost de părere că sentimentele sunt mai importante decât resursele materiale: ,,Dragostea, pentru că banii îi găsești la orice colț, dar dragostea adevărată nu ’’.

În acest sens, el a mai spus faptul că, printre cuceririle sale, a avut norocul de a se bucura și de o dragoste adevărată.

Însă, cu toate acestea, deși este singur, el nu regretă nimic din ce s-a întâmplat în trecut, fiind de părere că așa a fost să fie.

,,Nu regret nimic din ce am făcut din trecut.’’, a dezvăluit Antonio.

În încheierea acestui subiect, tânărul a enumerat și calitățile pe care le caută la o posibilă parteneră. Unul dintre atuurile ei principale, în viziunea lui Antonio, ar trebui să fie bunătatea sufletească.

,,În primul și în primul rând, mă uit la față și la toate detaliile ei. Mă uit în ochii ei, dacă îmi transmit sentimentele alea și căldura aia frumoasă, atunci se schimbă lucrurile. (…)

După care vreau să și vorbesc cu ea, vreau să aflu detalii despre ea. După ce lucrurile au evoluat și am văzut cum gândește, atunci încep s-o scanez mai mult.’’,

a adăugat Antonio Pican.

Citește și: Exclusiv! Antonio Pican este singur la 8 luni dupa despartirea de Bibi. Ce spune cântărețul despre relația cu fosta lui iubită: "M-a format!"