Antonio Pican dă cărțile pe față! Cântărețul a recunoscut dacă îl mai deranjează în prezent să vorbească despre fosta lui relație cu artista BiBi: „Ne-am promis unul celuilalt”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 iul 2023, 04:35

Cântărețul a recunoscut dacă îl mai deranjează în prezent să vorbească despre fosta lui relație cu artista BiBi: „Ne-am promis unul celuilalt”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultima ediție de astăzi a emisiunii „Duet cu Alexandra”, cel mai nou invitat a fost YouTuber-ul și cântărețul Antonio Pican, fostul iubit al artistei BiBi, care a făcut o serie de dezvăluiri transparente.

În ediția de astăzi a emisiunii „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Antonio Pican a venit să răspundă atât unor întrebări care stăteau pe buzele tuturor urmăritorilor și fanilor săi, cât și să ne bucure cu interpretarea unor piese de succes.

Antonio Pican a recunoscut dacă îl mai deranjează să vorbească despre fosta relație cu BiBi

Antonio Pican a recunoscut, în exclusivitate în fața Alexandrei Ungureanu, dacă îl mai deranjează să vorbească despre fosta lui relație cu cântăreața BiBi. Se pare că artistul a spus tot ce a avut de spus, iar între ei există o relație de respect.

„Pe online, în televiziune am spus tot ce am avut de spus. Să intru în detalii mai mult decât am făcut-o nu aș putea vreodată, pentru că ne-am promis respectul unui celuilalt și așa e frumos, indiferent de ce vârstă avem cred că maturitatea și-a spus cuvântul

la amândoi”
, a mărturisit Antonio Pican.

Antonio Pican a vorbit și despre cum reacționează când primește mesaje de ură din partea internauților.

Citeste si: Bibi, declarații în premieră la „Detectorul de minciuni”. Regretă sau nu aceasta logodna cu Antonio Pican

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Nu, eu citesc mesajele pentru că mă interesează părerea oamenilor, am avut o perioadă în care nu prea mă mai uitam în request-uri (n.r.: cererile de mesaje) și am făcut o mare greșeală, pentru că sunt foarte multe mesaje frumoase, încurajatoare și te motivează, iar pe mine cele de hate (n.r.: ură) mă amuză. Pur și simplu mă uit și râd.

(...) Ar trebui să nu-l bagi în seamă, în primul rând (n.r.: hate-ul), dar ai putea să-l iei și constructiv. Ei niciodată nu o să ajungă să facă ce faci tu dacă dau mereu cu hate”, a declarat Antonio.

Antonio Pican a slăbit în greutate după despărțire

Antonio Pican are un fizic de invidiat și are grijă să-l mențină prin exerciții fizice, dar a recunoscut și că după despărțirea de BiBi, a slăbit cinci kilograme.

Totuși, artistul este ambițios și vrea să se țină de sport cu orice preț.

Citeste si: Exclusiv! Antonio Pican este singur la 8 luni dupa despartirea de Bibi. Ce spune cântărețul despre relația cu fosta lui iubită: "M-a format!"

„Pe partea de analize sunt sănătos, sunt bine. Mănânc destul de des.(...) Eu mă mențineam mereu la 60 de kilograme, și nu mai e un secret că după despărțire am slăbit vreo 50 de kilograme, și am zis că trebuie să fac ceva.

M-am dus la sală o zi pe săptămână, nu prea merge, și mi-a zis tovarășul ăsta al meu: -Băi, hai la sală!-. Și uite așa m-am dus o săptămână, două, o lună, trei luni, șase luni... Dacă vara, când ești mereu plecat, am putut să mă țin (n.r.: de sală), am zis că pot să mă țin oricând. Toți oamenii au scuze”, a explicat Antonio Pican.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?