Antonio Pican, dezvăluiri picante din viața de artist "Am refuzat o ofertă de la o femeie" Ce nu ar accepta niciodată artistul de la iubita lui

Author: Diana Bostan

Antonio Pican face declarații picante la ”Fiță cu Adiță”

Sursa: Instagram- Antonio Pican

Unul dintre idolii noii generații, Antonio Pican, face dezvăluiri incendiare din viața lui și a răspuns la întrebarea ce stă pe buzele fanelor sale.

Antonio Pican a fost invitat în cadrul emisiunii ” Fiță cu Adiță ”, acolo unde a acceptat să joace ”Adevăr sau provocare”. Artistul a dezvăluit ce ofertă a refuzat artistul din partea unui femei.

Artistul s-a lăsat dus de val și a dat curs provocărilor

Antonio Pican este unul dintre idolii noii generații, este talentat și frumușel, iar fanele vor cu orice preț să-i fie aproape.

Artistul știe că este plăcut de foarte multe domnișoare, însă în prezent este singur.

Citește și: Antonio Pican a dat cărțile pe față la „Fiță cu Adiță”! A fost sau nu artistul infidel: „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”. Tânărul a făcut mărturisiri despre fostele relații

Artistul nu a devenit cunoscut doar prin prisma talentului său, ci și datorită relației pe care a avut-o cu cântăreața Bibi, cuplul lor fiind extrem de îndrăgit de fani.

Cu toate acestea, Antonio Pican a primit și propuneri deocheate din partea femeilor.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Andreea Bostanica și Jador: ,,A fost la ziua mea". Tânăra nu s-a mai ascuns

Antonio a fost întrebat dacă ar fi într-o relație cu o femeie mai mare cu 30 de ani decât el, totul în schimbul banilor.

Fire sinceră, artistul a recunoscut faptul că a primit o propunere din partea unei femei, însă nu a vrut să intre în detalii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Armin Nicoară și Claudia, declarații din spatele cortinei. Ce dificultăți întâmpină aceștia și ce trebuie să facă pentru succes

„Eu chiar am refuzat o ofertă de genul, dar nu avea 50, nu pot să spun vârsta”, a recunoscut cântărețul. Acesta preferă adevărata dragoste în locul banilor, fiind conștient de faptul că o dragoste pură nu o găsește la orice colț.

Antonio Pican își dorește o iubită înțelegătoare

Viața de artist cere sacrificii, iar Antonio Pican își dorește o iubită înțelegătoare.

Cu toate acestea, artistul are și el limitele sale. Acesta a recunoscut faptul că nu ar accepta niciodată ca iubita lui să se sărute cu altcineva nici dacă ar fi vorba de un videoclip.

Citește și: Adevărul despre Antonio Pican și Andreea Bostănica. Ce este, de fapt, între cei doi artiști: „Se potrivește mai mult cu Andreea”

Aș putea să înțeleg, dar nu un sărut.

La actorie înțeleg, dar noi artiștii cu săruturi în clipuri...este ceva peste care noi putem să trecem”, a dezvăluit Antonio Pican.

Atunci când vine vorba de ”iubita perfectă”, Antonio Pican a recunoscut că prima data se uită la față, la ochi și la dantură. Artistul susține că nu se uită prima data la corp, ci și-ar dori să vorbească cu fata respectivă.

Citește și: Antonio Pican dă cărțile pe față! Cântărețul a recunoscut dacă îl mai deranjează în prezent să vorbească despre fosta lui relație cu artista BiBi: „Ne-am promis unul celuilalt”

Am ieșit cu o fată și nu-i mai țineam minte numele. Avea un talisman la gât, cu litera numelui ei și i-am zis ”de la ce vine M”, fiind numele ei”, a spus amuzat Antonio Pican.