Antrenorul clubului de volei SCM Zalău, care și-a pierdut fiica în masacrul de la Belgrad, a ajuns la locul tragediei: „Era extrem de agitat, plângea”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 mai 2023, 17:12

Dragan Kobiljski a ajuns în Belgrda, la locul tragediei

Sursa: Facebook

Antrenorul sârb al clubului de volei SCM Zalău, Dragan Kobiljski, a cărui fiică s-a stins din viață în masacrul de la școala primară din Belgrad, a ajuns la locul tragediei.

În urma tragediei care a avut loc, miercuri, în Belgrad, în care nouă persoane și-au pierdut viața, printre acestea se număra și fiica de doar 13 ani a antrenorului sârb Dragan Kobiljski. Antrenorul clubului de volei SCM Zalău a ajuns joi în Belgrad, la locul tragediei, alături de soția sa.

Antrenorul clubului de volei SCM Zalău a ajuns în Belgrad, la locul masacrului

Kobiljski, care a făcut parte din echipa de antrenori a naționalei Serbiei, a primit vestea tragică că fiica sa a fost ucisă când se afla în Zalău. Fata era elevă în clasa a VII-a, colegă de clasă cu atacatorul. 

Dragan Kobiljski și soția lui au aprins o lumânare în fața școlii, potrivit Digi24.

„Era extrem de agitat, plângea, era dărâmar și mi-a dat și mie nefericita veste...

I-am cunoscut fetițele, pentru că l-au vizitat aici, la Zalău, au fost prezente la câteva antrenamente... Cu atât mai mult îmi pare rău, pentru că i-au văzut împreună și știam ce familie frumoasă sunt. Vom merge la Belgrad, la înmormântare, să-i oferim tot suportul nostru”,
a declarat Adrian Feher, manager secția de volei SCM Zalău.

Citește și: „M-am întins peste colegii decedați”. Supraviețuitoarea atacului armat de la o școală din Belgrad mărturisește cum a reușit să scape cu viață de elevul care a deschis focul

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta


De asemenea, un mesaj de condoleanțe a fost postat și pe contul de Facebook al clubului de volei din Zalău antrenat de Kobiljski.

„Echipa și conducerea clubului SCM Zalău sunt alături de antrenorul nostru, Dragan Kobiljski, în aceste clipe grele, provocate de trecerea în neființa a fetiței sale la vârsta de doar 13 ani. Sincere condoleanțe, Dragan! Iskreno saučešće, Dragan!”, este mesajul postat de SCM Zalău.



În Serbia a fost declarat doliu național timp de trei zile, după de un adolescent sârb a deschis focul, miercuri, într-o școală din centrul Belgradului, provocând moartea a opt elevi și a unui paznic. 

Kosta Kecmanović, elev de clasa a VII-a, în vârstă de 14 ani a ucis șapte fete, un băiat și un gardian. Alți șase elevi și profesoara de istorie au fost răniți și se „luptă pentru viața lor”, a mai spus șeful poliției din Belgrad.


Citește și: Fiica antrenorului de la SCM Zalău, ucisă în masacrul din Serbia. Filmul atacului armat de la şcoala din Belgrad, soldat cu 9 morţi

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.