Antrenorul echipei Ceahlaul Piatra Neamt nu crede in relatia fiicei lui cu Mihai Costea! Dar nici n-ar avea nimic impotriva!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:57

Costel Enache, antrenorul echipei Ceahlaul Piatra Neamt spune ca nu stie nimic despre o posibila relatie de iubire dintre fiica lui si fotbalistul Mihai Costea. El a declarat pentru WOWbiz, ca daca aceasta relatie ar exista nu i s-ar impotrivi.

Dupa ce Gigi Becali, patronul Stelei i-a interzis categoric lui Mihai Costea sa o mai intalneasca pe Daniela Crudu, motivandu-l, se pare, pe acesta cu suma de 10.000 de euro, fotbalistul antrenat de Reghecampf se pare ca s-a orientat spre Andreea Enache, fiica lui Costel Enache, antrenorul echipei Ceahlaul Piatra Neamt.

Despre aceasta posibila relatie,tehnicianul moldovenilor spune ca nu stie nimic, ca nu crede intr-o relatie de iubire intre fiica lui si fotbalistul Stelei, dar, ca nu ar avea nimic impotriva daca aceasta ar deveni prietena stelistului.


"Eu nu cred ca intre ei exista ceva. Fiica mea are foarte multi prieteni pe o anumita retea de socializare, dar, de aici si pana a avea o relatie de iubire cu Mihai Costea, cred ca e cale destul de mare. Nu-l prea vad eu pe Mihai sa bata drumul saptamanal, pana la Piatra Neamt pentru a se intalni cu fiica. Dar daca ea ar avea totusi o astfel de relatie, eu nu ma pot impotrivi.
Peste doua luni ea va deveni majora si are dreptul sa-si aleaga singura prietenul. Nu i-l pot impune eu"
, a precizat Cornel Enache pentru WOWbiz. (Razvan Ionascu)


 

Taguri: