ANTRENORUL: Iata ce sfaturi i-a oferit Florin Chilian unei tinere aflata intr-un moment delicat al vietii ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 sep 2021, 16:50

In aceasta editie, o tanara angajata la bursa a cerut sprijinul antrenorului pentru a pune pe picioare un proiect financiar de anvergura, unic in Romania.

Aceasta se imparte in viata de zi cu zi intre cariera si fiul ei, care sufera de autism, si doreste din tot sufletul sa reuseasca pe ambele planuri, atat personal cat si profesional.

 

Florin Chilian a acceptat invitatia antrenorului Cristi Onetiu de a o sustine pe aceasta intr-un moment delicat al vietii ei.

 

"Eu nu ma apuc sa-ti vand gogosi.

E o lume atat de cretina si idioata, nu te ajuta cu nimic socialul!", i-a spus Florin referindu-se la atitudinea celor din jur fata de persoanele care sufera de autism.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Mai mult, artistul i-a marturisit ca in liceu devenise ingrijorat de faptul ca prea putine lucruri ii captau atentia pe timp mai indelungat, asa ca a inceput sa citeasca tot felul de carti referitoare la tulburari din spectrul autismului.

 

"Ma interesa foarte tare motivul pentru care eu nu reusesc sa comunic cu lumea si atunci am inceput sa citesc. La vremea respectiva nu existau foarte multe carti in Romania pe tema aceasta, iar eu m-am axat foarte mult pe intamplarea asta care tine de lipsa comunicarii, care s-a agravat in timp, nu s-a

rezolvat", a declarat Florin Chilian.

 

Vedeti ce alte sfaturi i-a mai oferit in materialul video atasat.