Anul acesta, Mosul nu mai vine cu sania trasa de reni prin zapada! Ce alternativa de transport va folosi

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 25 aug 2021, 17:40

Craciunul mai are putin si bate la usa, iar oamenii din intreaga lume asteapta sosirea Mosului.

O fi el incarcat de ani, dar energia si-a conservat-o bine. In New York, Mosul si-a facut aparitia cu schiurile, dar pe apa. Sa mai zica cineva ca nu e tine pasul cu noile sporturi. Pesemne ca Mosul se misca cu viteza sunetului, pentru ca aproape in acelasi timp, in Ohio, isi facea aparitia tot pe apa, dar pe o placa de surf. A venit insotit de ajutoarele lui, renii de nadejde si i-a incantat pe toti cei adunati pe ponton.

Sa nu credeti ca traditia nu se pastreaza. Mosul mai vine si pe uscat, drept dovada stau colindatorii de la centrul Rockefeller, din New York, adunati sa-i cante celui mai asteptat Mos. Cu o traditie de peste 40 de ani, concertul de tuba din fata celebrului centru newyorkez reuneste muzicieni din toate colturile Americii, care se intrec in colinde.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mosii,

impreuna cu ajutoarele lor, au fost incurajati si de vremea neasteptat de buna, care a dat putin peste cap chiar si natura. In mijlocul lui decembrie, in Washington au inflorit ciresii. Fenomenul, extrem de spectaculos, se intampla de obicei in luna aprilie. Insa cum anul acesta temperaturile din decembrie au ajuns chiar si la 18 grade, crengutele ciresilor au inmugurit. Probabil ca sa-l intampine si ele pe Mos Craciun.