Anul Nou aduce multe surprize în Gala emisiunii Casa Iubirii! Andreea Mantea va face un anunț important! „Vreau să va gândiți la Marea Finală” Aflați ce se va întâmpla duminică, 1 ianuarie, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 31 dec 2022, 21:12
Foto(7)

Prima ediție a Noului An va aduce multe tensiuni în rândul concurenților din Casa iubirii și totodată un anunț important în legătură cu Marea Finală.

Dacă în ediția de sâmbătă, în așteptarea Noului An, concurenții din Casa iubirii au încercat pe cât posibil să fie cât mai rezervați și s-au străduit să nu mai declanșeze niciun conflict, în prima ediție din anul 2023, în Gala, tensiunile vor atinge din nou cote maxime. Presiunea apropierii de Marea Finală apasă din ce în ce mai mult pe umerii concurenților, care își vor stăpâni cu greu emoțiile și trăirile.

Anul Nou aduce multe surprize în Gala emisiunii Casa Iubirii! Andreea Mantea va face un anunț important! „Vreau să va gândiți la Marea Finală”

În prima ediție a Noului An, în cadrul Galei, concurenții din Casa iubirii vor aștepta cu emoții verdictul serii și totodată vor află un anunț important din partea Andreei Mantea, care le va sugera să se gândească deja la Marea Finală.

În prima parte a Galei de duminică, 1 ianuarie 2023, se vor iscă tensiuni aprige între Claudia și Bogdan, după ce concurentul o va acuză că s-a jucat cu sentimentele lui, dar și cu cele ale lui Alex, când de fapt nu avea de gând să formeze o relație cu niciunul dintre ei.

Citește și: Surpriză de proporții pentru concurenții din Casa Iubirii de Anul Nou. Andreea Mantea i-a delectat cu muzică live și cu invitați pe măsură

Bogdan: Claudia nu știe ce vrea până la urmă! Adică m-a ales pe mine, după aia pe Alex, nici cu el nu are nicio treaba

Claudia: Dar nu te-am ales pe ține! Eu am vorbit cu tine o dată! Și n-am simțit cu ține ce am simțit cu Alex când am vorbit cu el! Că mă atrage!

Bogdan: Nici cu el nu simți nimic, adică se vede!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Alex: Îmi știu unde mi-e locul și nu am de ce să mă simt prost! Doar m-am simțit luat peste picior!



Întrebat de către Andreea Mantea care dintre Natalia și Claudia este mai drăguță, Alex a răspuns fără să stea pe gânduri, că mai drăguță este Natalia, spre marea uluire a tuturor, dar mai ales a Claudiei. Pe de altă parte, această s-a arată foarte sigură pe ea și a subliniat că Natalia nu îl place pe Alex.

În cele din urmă, Andreea Mantea le-a sugerat tuturor concurenților să se gândească la Marea Finală care se apropie cu pași repezi și să se decidă pe cine ar împiedică să ajungă în finală, dacă ar putea să facă acest lucru.

„Vreau să va gândiți la Marea Finală! Dacă ați putea opri o persoană pentru a nu ajunge în Marea Finală...”,

a spus Andreea Mantea.

Citește și: Andreea Mantea a plecat în vacanță, într-o destinație de vis, la capătul pământului. Unde trece prezentatoarea în noul an

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.