Anul Nou aduce tensiuni neașteptate în Casa Iubirii. Larisa aruncă cu ”venin” în Ionuț, în ciuda momentelor frumoase pe care le-au trăit împreună: ”Nu-l iubesc!” Urmăriți o nouă ediție, luni, 2 ianuarie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 01 ian 2023, 20:18

Larisa aruncă cu ”venin” în Ionuț

Sursa: Captură KANAL D

Tensiunile se fac resimțite în Casa Iubirii încă din a doua zi a Anului Nou. Larisa face o serie de dezvăluiri care stârnesc reacții dure din partea concurenților.

A mai rămas foarte puțin timp până la finalul primului sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”, moment în care vor fi desemnați câștigătorii show-ului matrimonial. Deși ar trebui să treacă peste orgoliu și să pună iubirea pe prima poziție, Larisa face o serie de mărturisiri care îl pun pe gânduri pe Ionuț și care, totodată, stârnesc reacții dure din partea concurenților.

Larisa: ”Nu-l iubesc...nu știu cum se simte iubirea”

Larisa, ușor iritată de situația în care se află, a făcut o serie de mărturisiri care au stârnit reacții din partea fetelor și băieților din Casa Iubirii, care au fost părtași la povestea de dragoste dintre ea și Ionuț.

”Dacă mă întrebi pe mie dacă îl iubesc, eu zic că nu-l iubesc, că nu știu cum se simte iubirea”, a

spus Larisa, ușor revoltată.

Citește și: Georgiana Lobonț, atmosferă de zile mari în Casa Iubirii de Anul Nou! Concurenții s-au întrecut în mișcări pe ringul de dans. Versurile melodiei au ajuns la sufletul Biancăi și stârnesc lacrimi: ”Tristețea asta o ajută pe ea să conștientizeze”

Natalia a intervenit și i-a spus Larisei că mulți dintre concurenți nu au știut ce înseamnă iubirea, însă atunci când au simți-o cu adevărat și-au dat seama de la sine că iubesc.

„Mulți dintre noi nu am simțit iubirea și la momentul în care am simțit-o ne-am dat seama că iubim. Tu dacă zici asta înseamnă că nu ai iubit”, a spus Natalia.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ionuț, enervat la culme de vorbele Larisei, a ținut să-i explice pe înțelesul ei ce sentimente are  atunci când este în preajma unui bărbat.

Emanuel este de părere că ceea ce transmiteau Larisa și Ionuț părea a fi iubire. Larisa susține că e posibil ca aceea să fi fost iubire, însă ea nu știe să facă diferența.

Ionuț, nervos, propune ca conexiunea să se încheie, iar fetele să nu poată veni în casa băieților și invers, băieții să nu meargă în casa fetelor.

Citește și: Anul Nou aduce multe surprize în Gala emisiunii Casa Iubirii! Andreea Mantea va face un anunț important! „Vreau să va gândiți la Marea Finală” Aflați ce se va întâmpla duminică, 1 ianuarie, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!