Anul Nou Chinezesc 2022 vine cu schimbări uriașe. Ce aduce nou anul Tigrului de Apă

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 01 feb 2022, 07:49

2022 este anul Tigrului de Apă 

Sursa: unsplash

Anul Nou Chinezesc 2022 începe pe 1 februarie și conform previziunilor se pare că va aduce o mulțime de schimbări. Este anul Tigrului de Apă, un simbol puternic și care are o mulțime de semnificații în cultura chineză.

Mai este foarte puțin până va începe Anul Nou Chinezesc 2022, astfel că pregătirile sunt în toi. Pe 1 februarie 2022 debutează anul Tigrului de Apă care va aduce schimbări spectaculoase, în special pentru cei care vor îndrăzni mai mult și vor ieși din zona lor de confort.

Ce aduce nou anul Tigrului de Apă? Anul Nou Chinezesc 2022 va fi marcat de răsturnări de situație și schimbări masive

2022 este anul Tigrului de Apă, astfel că tot ceea ce se va întâmpla în următoarele luni va avea legătură cu caracteristicile celui de-al treila animal din horoscopul chinezesc.

Tigrul de Apă este un simbol al curajului, al deciziilor îndrăznețe, al lucrurilor făcute până la capăt, fără jumătăți de măsură. Astfel, cum Anul Nou Chinezesc stă sub semnul Tigrului de Apă, urmează o perioadă în care vor apărea schimbări notabile în toate domeniile, adevărate răsturnări de situație.

Unele lucruri chiar vor dispărea definitiv pentru a le face loc celor noi. Este un an în care se pot produce evenimente de amploare, unele dintre ele având un impact pozitiv asupra omenirii, în timp ce altele vor duce la apariția unor consecințe negative.

În anul Tigrului de Apă vor fi favorizați în special cei îndrăzneți, cei care ies adesea din zona de confort pentru a evolua, pentru a-și impune punctul de vedere.

Cei care vor decide să acționeze și nu să privească de pe margine, cei care vor risca totul pentru visul lor, aceia vor avea parte de succes. 

Anul Nou Chinezesc 2022 va aduce schimbări inclusiv în plan emoțional. Unele persoane ar putea fi luate prin surprindere de ceea ce li se întâmplă, astfel că vor gestiona cu dificultate noile modificări. Nu ar fi exclus ca anumite persoane să ajungă chiar pe marginea prăpastiei la un moment dat.

Anul 2022, mai exact anul Tigrului de Apă în cultura chineză, este sinonim cu puterea, cu măreția. Cei care vor munci, care vor face eforturi și vor decide să își schimbe modul de a gândi, cu siguranță nu vor regreta. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Anul Nou Chinezesc 2022. Când începe anul Tigrului de Apă

Când începe Anul Nou Chinezesc 2022, anul Tigrului de Apă?

În anul 2022, Anul Nou Chinezesc începe pe data de 1 februarie. În fiecare an, chinezii sărbătoresc intrarea în noul an la o dată diferită, aceasta fiind aleasă în funcție de a doua lună nouă după Solstițiul de iarnă. Anul Nou Chinezesc poate să pice între 21 ianuarie și 21 februarie. 

Anul Nou Chinezesc este una dintre cele mai importante sărbători din cultura chineză, motiv pentru care i se acordă o atenție deosebită.

Este momentul din an în care chinezii se strâng în jurul mesei alături de toți cei dragi, își fac cadouri și fac planuri pentru noul an. Cu ocazia Anului Nou Chinzesc se respectă o serie de tradiții și superstiții. Este cunoscut faptul că înaintea Anului Nou Chinezesc, oamenii obișnuiesc să facă o curățenie generală în casă pentru a alunga toate energiile negative și a întâmpina așa cum se cuvine noul an.

Anul Nou Chinezesc este o sărbătoare care vine la pachet cu mai multe zile libere, chinezii având 6 zile libere cu această ocazie.

Ajunul Anului Nou Chinezesc pică pe data de 31 ianuarie 2022, moment de sărbătoare pentru toată lumea.

Citeste si: Horoscop chinezesc ianuarie 2022. Ce le așteaptă pe zodii la începutul anului