Anul trecut am facut un experiment si, in loc de branza, am umplut pasca cu ciocolata. Doamne, cat de buna a fost! Anul asta fac la fel, uite cum se prepara

Autor: B.M.
Actualizat: 11 apr 2017, 15:00

Daca vrei sa imbini traditionalul cu modernul la masa de Paste poti incerca reteta de mai jos: pasca cu ciocolata fara branza. Ii vei da cu siguranta pe toti pe spate!

Pentru aluat aveti nevoie de: 300 g faina, 150 g unt, 100 g zahar pudra, un ou, o lingurita de esenta de rom, o lingurita de sare.

Pentru umplutura aveti nevoie de: 500 g de ciocolata, 10 oua, 200 g zahar, 120 g faina si o lingura de cacao.

Cum se prepara: Intr-un bol adaugati faina, oul, untul, zaharul pudra, esenta de rom si sarea.

Framantati bine, dupa care intindeti aluatul pe o tava rotunda, imbracata in prealabil cu hartie de copt. Asa veti evita lipirea.

Ulterior va puteti apuca de umplutura: topiti ciocolata iar dupa ce se raceste adaugati in ea cele 10 oua batute bine in prealabil cu zahar. Amestecati cu ciocolata topita, adaugati si cacao, amestecati din nou dupa care turnati umplutura in tava.

Lasati la cuptor din de 50 de minute, la o temperatura de 160-170 de grade. 

Dupa ce se raceste este numai buna de mancat. Pofta mare!