ANUNT BOMBA! Andreea Marin si Tuncay s-au logodit. DEZVALUIRI IN EXCLUSIVITATE!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

Paparazzi "WOWbiz" Stiu din surse sigure, iar Andreea Marin a confirmat aceasta informatie. Tuncay s-a dat singur de gol!

Andreea Marin si Tuncay s-au logodit, iar paparazzi nu au surprins nimic pentru ca Zana Surprizelor a vrut ca acest moment sa fie unic si intim. Insa, iubitul ei Tuncay a dat-o de gol printr-un mesaj postat in limba turca pe pagina lui de Facebook. Din fericire, echipa" WOWbiz" a tradus mesajul din care Tuncay spunea clar ca Andreea Marin este logodnica lui.

Pusa in fata faptului implinit, Andreea Marin a recunoscut, in direct, la "WOWbiz".

Nu a vrut sa dea mai multe detalii, insa a confirmat stirea. "Da, m-am logodit", a spus Andreea. Diva a dezvaluit ca Tuncay i-a redat increderea in sine." Tuncay e un dar al destinului. Nu era momentul pentru o alta relatie. E foarte important ca nu e roman, nu e in toata povestea asta cu presa tabloida, nu baga in seama lucrurile astea", a declarat Andreea Marin.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”