Anunț de ultim moment despre Cristian Molnar: „Trebuie să mergem mai departe”. Trupurile neînsuflețite ale Patriziei Cormos și Biancăi Doroș vor fi repatriate

Autor: Diana Ghita

Cum a evoluat cazul celor trei tineri luați de viitură în Italia

Sursa: Facebook Cristi Molnar; Patry Colmos; Bianca A. Doroș

Luni seară, primarul localității Orsaria di Premariacoo, Michele De Sabata, a transmis noi detalii despre căutările lui Cristian Molnar și despre repatrierea trupurilor neînsuflețite ale celorlalte două tinere.

Cadavrele Patriziei Cormos și Biancăi Doroș au fost găsite după trei zile de căutări intense de când au fost luate de apele râului Natisone. Acestea dispăruseră împreună Cristian Molnar, care, în continuare, este de negăsit.

Patrizia Cormos și Bianca Doroș vor fi repatriate

După ce au fost găsite în avalul râului, tinerele au fost aduse în orașul italian Udine, de unde urmează să fie repatriate în România, pentru a fi înmormântate de familiile lor.

Acest lucru a fost transmis de primarul localității Orsaria di Premariacoo, unde cei trei tineri au fost luați prin surprindere de viitură.

„Astăzi Bianca si Patrizia au ajuns la Udine așteptând să plece în Romania, și noi ne pregătim și de rămas-bun, nu veți fi singurii”, a transmis Michele De Sabata, luni seară, pe pagina lui de Facebook.

Citește și: VIDEO! A apărut filmarea cu ultimele clipe din viața celor trei români luați de viitură în Italia. Detaliul incredibil care se vede pe filmare: „Ei erau pregătiți”

De asemenea, edilul a explicat și în ce stadiu se află operațiunea de căutare a lui Cristian Molnar. Cu un mare regret, primarul din Orsaria di Premariacoo a dezvăluit că tânărul nu a fost găsit nici ieri, în ciuda eforturilor intense ale echipajelor de salvare, în care s-au numărat 118 oameni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cum evoluează căutările lui Cristian Molnar

Munca salvatorilor a fost susținută de tehnica modernă. De asemenea, aceștia s-au ajutat de ambarcațiuni speciale, drone și un elicopter cu care au survolat malurile râului Natisone. Deși autoritățile și voluntarii se străduiesc încă de vineri, 31 mai, să-i dea de urmă tânărului român, acesta rămâne, în continuare, de negăsit.

Însă, cu toate acestea, primarul Michele De Sabata nu își pierde speranța că băiatul va fi găsit și felicită eforturile depuse până acum de salvatori.

Astăzi a început o nouă zi de căutări, organizate temeinic de către specialiștii hotărâți să-l găsească pe Cristian Molnar.

Citește și: Anunțul venit de la MAE despre Patrizia și Bianca, tinerele înecate în râul Natisone, din Italia: „Confirmă cetățenia română”

„Azi sunt dezamăgit, am crezut, ca ieri, să-l văd pe Cristian, trebuie să mergem mai departe... Azi au schimbat locurile, 60 de voluntari și 58 de pompieri (tehnicieni/ sub-uri/ fluviale/ drone/ elicopter etc...)

plus drone cu piloții poliției municipale Udine. Sunteți fabuloși, acum avem programare pentru mâine, unii să pregătească logistica unii să facă cercetarea, toate la locul lor, mâine în zori o luăm de la capăt”, a mai transmis edilul localității Orsaria di Premariacoo, pe contul lui de Facebook.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.