Anunt dureros despre Michael Schumacher! Lacrimi si tristete in intreaga familie

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 11 oct 2018, 10:00

Familia fostului campion traieste clipe emotionante.

Marele campion de Formula 1, Michael Schumacher, se afla in continuare in stare critica, dupa accidentul suferit in 2013. Surse apropiate ale familiei acestuia sustin ca, de fiecare data cand membri familiei apar in jurul lui, acesta izbucneste in lacrimi. Desi nu este capabil sa comunice cu familia sa, Schumacher arata anumite emotii si incepe sa planga cand isi vede copii si sotia, sau cand este scos, in caruciorul cu rotile, pe malul lacului din Geneva, potrivit publicatiei Paris Match.

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, 49 de ani, a fost victima unui grav traumatism cranian, in urma cu cinci ani, in timp ce se afla la schi, in Alpii francezi. De atunci, acesta nu a mai reusit sa isi revina si sa aiba o viata normala, fiind in permanenta supravegheat, la domiciliul sau din Elvetia, de specialisti neurologi.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.