Anunt extrem de important despre cardurile de sanatate! Toti romanii trebuie sa verifice, s-a facut schimbarea

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 04 aug 2018, 11:06

Apar noi probleme cu cardurile de sanatate.

Tot mai multi romani reclama faptul ca nu pot beneficia de servicii medicale din cauza faptului ca valabilitatea cardurilor de sanatate pe care le detin a expirat.

Multi furnizori nu stiu insa ca termenul de valabilitate al cardurilor a fost prelungit de la 5 la 7 ani.

"Mentionam ca aceste carduri sunt recunoscute drept valabile de Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate timp de doi ani dupa data de expirare a valabilitatii inscriptionata pe suprafata din material plastic, deoarece certificatele digitale inscrise in cipurile electronice au o valabilitate de 7 ani.

"In cazul cardurilor emise anterior datei de 31 decembrie 2012, termenul de valabilitate este 31 decembrie 2019", se arata intr-un comunicat de presa remis, vineri, de Casa Nationala de Asigurari in Sanatate (CNAS).

Conform aceleiasi Hotarari de Guvern, cardurile nationale de sanatate noi, care se emit incepand cu data de 1 august, au deja durata de valabilitate de sapte ani.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.