Anunț extrem de trist pentru fanii lui Ionuț Dolănescu! În ce stare se află artistul și soția sa

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 feb 2021, 11:15
Ionuț Dolănescu și soția sa, Doinița

Ionuț Dolănescu și soția sa au fost confirmați pozitiv cu Covid-19.

Îndrăgitul interpret de muzică populară, fiul celebrilor cântăreți Ion Dolănescu și Maria Ciobanu, a vorbit la TV despre starea lui de sănătate.

Din fericire, cred că este o formă uşoară. Nu am simptome, nu am febră. Suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate, ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi, astăzi, ar fi trebuit să fim în SUA, să luăm urnele cu asalt şi să votăm în calitate de cetăţeni americani.

Nu aveam simptome, doar că am simţit nevoia să fac acest gest, ştiind că plec peste hotare. În seara zilei de vineri am fost sunat de la spital, mi s-a spus că suntem pozitivi", a declarat Ionuț Dolănescu la Antena 3.

Ionuț Dolănescu și soția sa, Doinița, vor rămâne izolați timp de 14 zile, după care își vor face încă un test pentru depistarea Covid-19.

Ionuț Dolănescu se pregătea să lanseze un nou album.

Trebuia să şi lansez, zilele următoare, un nou album, dar nu se mai poate întâmpla. Stăm în carantină 14 zile pentru că vineri am fost testați pozitiv”, a mai declarat îndrăgitul artist.

Ionuț Dolănescu are 48 de ani, în timp ce soția sa, Doinița, este cu 9 ani mai tânără.

Mai multe vedete din România au fost depistate cu Covid-19

Ionuț Dolănescu se adaugă unui șir destul de mare de vedete depistate pozitiv cu Covid-19.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horațiu Mălăele a fost confirmat cu Covid-19, Virgil Ianțu a fost și el depistat pozitiv și, mai recent, Simona Halep a fost depistată cu Covid-19. Și Adelina Pestrițu a avut, la un moment dat, Covid-19.

"Salutare, tuturor! Am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare.

Mă simt bine, vom trece peste asta împreună", dezvăluia Simona Halep pe contul ei de Twitter.

Cred că vor fi 14 zile de carantină în Australia, cred că va fi o 'bulă'. E dificil dacă va fi o carantină de 14 zile, pentru că nu poți juca după 14 zile în care nu te antrenezi.

Totuși, dacă va fi o 'bulă' precum cea de la Paris, voi merge la Melbourne și voi juca.

Oricum, acum nu știu sigur ce va fi, e prea devreme pentru a decide ”, mai declara Simona Halep după ce fusese depistată pozitiv cu noul coronavirus.

"Stiu ca nu v-am obisnuit cu astfel de postari, dar asa e viata! Va multumesc foarte mult pentru mesaje si pentru gandurile bune pentru situatia in care ma aflu. Stiu ca sunt foarte multe intrebari la care ar trebui sa va raspund si foarte multe subiecte de dezbatut. sa va lamuresc si sa va povestesc despre experienta asta neplacuta. Sa o iau cu inceputul si sa va explic: ieri am simtit o oboseala accentuata si mi-am dat seama ca nu pot sa conduc, dar am pus-o pe baza faptului ca muncesc foarte mult. Am simtit ca trebuie sa ma odihnesc, iar cand m-am trezit, am realizat ca raman fara gust si miros. S-a intamplat trepta! Inainte sa intru in panica, mi-am facut o cafea si am pus miere in ea. Nu am simtit niciun miros, nici gust. Atunci, eu trebuia sa ma duc la un shooting, dar am anulat tot si m-am dus sa imi fac test. Am mancat o ciocolata si mi-am dat seama ca nu simt deloc gustul. Mi-am facut testul si am avut un sentiment ca va iesi pozitiv", declara Adelina Pestrițu, pe InstaStory, după ce a fost depistată cu Covid-19.

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat