ANUNȚ făcut de Casa de Pensii! Ce se va întâmpla cu pensiile? Românii cu venituri mici vor avea de suferit

Autor: Lavinia Medrea
ANUNȚUL făcut de Casa de Pensii! Cum vor fi afectați pensionarii în următoarea perioadă
Sursa: PixaBay

Românii cu venituri mici vor avea de suferit. Circa un milion de români au primit indemnizații sociale pentru pensionari. Printre ei se numără pensionarii din sistemul public, dar și pensionari ai fostului sistem de pensii al agricultorilor.

Românii cu venituri mici vor avea de suferit. Aproximativ un milion de români au primit indemnizaţii sociale pentru pensionari. În luna august, 922.626 de persoane au beneficiat de indemnizaţii sociale pentru pensionari. Din acest total, 792.571 erau pensionari din sistemul public, iar 130.055 erau pensionari ai fostului sistem de pensii al agricultorilor, potrivit datelor publicate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP). 

Românii cu venituri mici vor avea de suferit. Care este situația pensionarilor din fostul sistem de pensii al agricultorilor 

Pentru pensionarii agricultori, statul a oferit o indemnizație socială medie de 156 de lei. Cele mai mari sume au fost înregistrate în București, respectiv 180-247 lei, în funcție de sector, în județul Ilfov, respectiv 259 lei și județul Gorj, respectiv 232 lei.

Citeste si: Surpriză de proporții pentru 75.000 de români. Se dau sute de euro de persoană. Cum puteți beneficia de acești bani

Pentru pensionarii din sistemul public, indemnizația socială medie oferită de stat a fost de 304 lei. Cele mai mari sume au fost înregistrate în Cluj, respectiv 353 lei, în Bistrița-Năsăud, respectiv 347 lei și Hunedoara, respectiv 344 lei. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Românii vor avea de suferit din ce în ce mai mult. Prețurile se vor ridica drastic, iar cei cu venituri mici și pensionarii vor da cel mai tare de greu. 

Citeste si: RECALCULAREA pensiilor 2021. Românii care ar putea primi pensii mai mari! Casa Națională de Pensii a făcut anunțul

Pensionarii vor duce greul cel mai mare.

Prețurile, care deja sunt mari, vor fi în scurt timp și mai mari. Scumpirile la energie și gaze își vor pune amprenta și pe prețurile tuturor celorlalte produse pe care le cumpără românii. De asemenea, Institutul Național de Statistică a recunoscut scumpirile la alimente. Produsele de bază și-au ridicat prețurile în ultimul an cu aproape 3 la sută, aprobă datele susținute de Institutul Național de Statistică.